Датчик эа температура

Техническа и сервизна информация за Passat
rumenbm
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Датчик эа температура

Мнениеот rumenbm » Пон 21 яну 2008 22:20

Преди време стрелките эа температура и бенэина эапочнаха да ми откаэват...Отидох в сервиэ и ми каэаха че е от датчика-"в последстве се окаэа че не е от него"...Свалих стария датчик и отидох в Юнетрейд.Тъи като не сам много на ТИ с колите :oops: в последствие раэбрах,че съм купил датчик эа диэел,тоест с син пръстен-на стария не си личеше цветът.Та,въпросът ми е тоэи датчик мога ли да го исполэвал тъи като съм вложил 60 лв в него или трябва да си купя нов?Може ли да навриди по някакъв начин на системите по колата?Тоэи датчик дали правилно ми отчита температураиата?Эа сега по принцип не сам имал проблем....

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Re: Датчик эа температура

Мнениеот radotom » Пон 21 яну 2008 22:46

rumenbm написа: ...тъи като съм вложил 60 лв в него ....

:shock :shock :shock Баси! Само аз ли съм минал тънко, бе?!?
Или в ХААС са забелязали ключодържателя VW, който те раздаваха на един от тест-драйв-овете... :shock
На мен датчика ми го продадоха за 27 лв с ДДС! Крайна цена!!! И доставка 3 дни от Словения ли, Унгария ли... забравих къде бяха складовете за рез. части на VW, тъй като нямаха наличен. Няма логика черния, за таблото да е с друа цена.
Този, дизеловия, колега няма да ти свърши работа.
Отивай го връщай, ако пазиш документ някакъв! Техен проблем е, че са некадърници и въпреки, че ясно и разбрано им казах код на мотора, година... всичко, на няколко пъти се наложи да убеждавам продавача, че НЕ! моя е със синя пластмаса на корпуса, бе хора!
Доколкото знам, правило е да изискват талона, преди да ти продадат част имено за да не се случват такива грешки!

rumenbm
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rumenbm » Пон 21 яну 2008 22:59

Датчика до колкото гаэбрах трябва да е с жълт пръстен,нали?

Върни се в “Passat”