Passat B8 - обща информация
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Passat B8 - обща информация
Здравейте, някой би ли могъл да ми даде номер на подгревна свещ за пасат б8 2017, 150 к.с , снощи ми светна , та май ще се наложи преди зимата да подменя, ако дадете и съвет за марка ще е супер.
milench0 написа:Здравейте, някой би ли могъл да ми даде номер на подгревна свещ за пасат б8 2017, 150 к.с , снощи ми светна , та май ще се наложи преди зимата да подменя, ако дадете и съвет за марка ще е супер.
Пусни рамата тук или на ЛС и ще ти дам номер
-
- Автомобил: VW Golf 7 16 TDI Variant
- Двигател: CXXB
А дали е подгревна свещ? Ако ти е светнала лампата за подгрева, то тя е за много неща.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Check engine светна, псле и пуснах един скан за грешки и си изписа кво беше Cylinder 2 glow plug circuit , зачистих я и днс не е светвала но може би още като застудее ще се предаде.
- KGL
- Автомобил: Passat B8 Alltr BMT 176kW TDI
- Двигател: CUAA 2016
- Контакти:
Ще светне със сигурност!
Здравейте! Извинявам се, ако вече е коментирано, но ми е необходимо ръководството за експлоатация на български - дали някой може да ми съдейства? В колата ми има издание към 07.2019, но е на шведски...
-
- Автомобил:
- Двигател:
KGL написа:Ще светне със сигурност!
Мдам, светна след 1-2 дена и я смених.
-
- Автомобил: Passat B8 Variant
- Двигател: 2017 CRLB
За 1 минута и половина я извадих, поръчах G12++ , понеже колата е 2017 г.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте,малко ми е неудобно за питането ,но може ли когато слушам радио да има бутон муте или да се спре говора? Колата е пасат б8 2016.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте,малко ми е неудобно за питането ,но може ли когато слушам радио да има бутон муте или да се спре говора? Колата е пасат б8 2016.
Натискаш копчето за спиране или сензорно или врътка не знам - цъкваш го за кратко и трябва да мютне звука.
- alpinab
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги,
Явно съм натиснал някаква бутонна комбинация без да искам и от няколко месеца капачката на резервоара ми е постоянно заключена дори когато колата е напълно отключена. Преди с едно натискане на копчето за отключване се активират както вратите, багажника така и вратичката на резервоара. Към днешна дата(последните няколко месеца), колата се отключва в.т.ч. и багажника, но за да сипя гориво, трябва втори път да натисна отключването от дистанционното и чак тогава малката вратичка може да се цъкне и отвори за зареждане.
Не е драма голяма, но предпочитам да си върна стария начи. Някой идеи?
Явно съм натиснал някаква бутонна комбинация без да искам и от няколко месеца капачката на резервоара ми е постоянно заключена дори когато колата е напълно отключена. Преди с едно натискане на копчето за отключване се активират както вратите, багажника така и вратичката на резервоара. Към днешна дата(последните няколко месеца), колата се отключва в.т.ч. и багажника, но за да сипя гориво, трябва втори път да натисна отключването от дистанционното и чак тогава малката вратичка може да се цъкне и отвори за зареждане.
Не е драма голяма, но предпочитам да си върна стария начи. Някой идеи?
-
- Автомобил: Passat B8 Rline
- Двигател: 2_0 TDI DFGA
Здравейте, от скоро съм с Пасат Б8 2 тди 150 к с . 2019. Таблото е дигитално, но не ми показва Adblue range. Показва само чертички. Нещо не правя както трябва или?
-
- Автомобил: Passat B8-5
- Двигател: 150 TDI 7DSG
Колеги, някой от вас може ли да ми съдейства за изключване на Lane Assist по подразбиране. Автомобила е Пасат В8 от 2020 и при него Lane Assist винаги е включен след запалване. Аз искам логиката да е обратна. тоест винаги да е изключен след запалване, а аз да си пускам когато реша. От VW ми отказаха , тъй като е било част от пакет за сигурност и те нямали право да го променят. Не отрекоха обаче, че е възможно извън сервиза.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
При по-старите автомобили (визирам Passat и T-Roc от 2018) функцията помни последно зададеното положение, което според мен е оптималното. Жена ми кара винаги с изключен на нейната кола, аз карам винаги с включен на моята