Какво се монтира на това празно място на таблото на Б 5.5?

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Какво се монтира на това празно място на таблото на Б 5.5?

Мнениеот dobrin » Сря 25 ное 2009 20:59

Колега, май не си погледнал снимките. Питането е точно за мястото в дясно, а снимката, която аз съм постнал показва как беше монтирано в моя Пасат, точно отдясно, на посоченото от автора място.

razornyo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот razornyo » Сря 25 ное 2009 22:25

Колеги, с цел да не пускам нова тема искам да попитам дали е сравнително лесно размяната на копчето за аварийните светлини с копчето за затопляне на задното стъкло (по-често ползвам аварийките).

sashot
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sashot » Чет 26 ное 2009 7:32

dobrin написа:Колега, май не си погледнал снимките. Питането е точно за мястото в дясно, а снимката, която аз съм постнал показва как беше монтирано в моя Пасат, точно отдясно, на посоченото от автора място.

Да, извинявам се, не съм се вгледал добре в твоята снимка. Странно, сигурен ли си, че твоето хендсфри е фабрично поставено, а не монтирано допълнително?

Потребителски аватар
borislav_mladenov
Автомобил: VW Passat B8
Двигател: 2_0 TDI 150

Мнениеот borislav_mladenov » Чет 26 ное 2009 9:42

И на моя като си го взех е имало стойка за телефон. Но е махнах. Останаха си само кабелите прекарани за говорител и слушалка. Слушалката е в ляво до дръжката на шофъора, а микрофончето до огледалото за задно виждане. Но на мен не ми трябва, а дупката си стоеше и съм си залепил там една иконка :)

Потребителски аватар
Svets
Автомобил: Vw Passat 2004
Двигател: 2.0 TDI BGW

Re: Какво има тук?

Мнениеот Svets » Чет 26 ное 2009 15:54

Петър Атанасов написа:ОК видях копчето, наистина е за нагряване. Не преставам обаче да се чудя, как аджеба е направено. Някак си не ми се вярва, че по цялото предно стъкло минават реотани. Сигурен си ли, че е за това? Вмисъл спор няма, че нещо нагрява, ама дали е предното стъкло. Не видях има ли люк, може ли да е за него? Не се сещам за какво друго може да е, но не мога да измисля как ще подсушават предното стъкло с реотани, и то след като си има вятър на него.

Здравей колега, моя пасатор има реотани в предното стъкло и същото копче естествено, просто самите реотани са много по малки и незабележими от тези на задното. Поздрави

Потребителски аватар
Peteff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Peteff » Чет 26 ное 2009 15:55

razornyo написа:Колеги, с цел да не пускам нова тема искам да попитам дали е сравнително лесно размяната на копчето за аварийните светлини с копчето за затопляне на задното стъкло (по-често ползвам аварийките).

може но няма да ти стигнат кабелите на буксите на въпросните копчета ... освен да ги удължиш

а по темата - на сеат алхамбра 2005 примерно на това място също има копче за подгряване на предното стъкло ... заводско

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 26 ное 2009 22:53

sashot написа:сигурен ли си, че твоето хендсфри е фабрично поставено, а не монтирано допълнително?

Да, излиза по VIN с една програма, която дава пълна дешифровка заедно с оборудване и всичко.

Потребителски аватар
mopowah
Автомобил: 2021 VW ID3 Pro Performance Max
Двигател:

Мнениеот mopowah » Чет 26 ное 2009 23:15

Ее я сподели за тази програмка :)

Върни се в “Passat”