Какво се монтира на това празно място на таблото на Б 5.5?
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Какво се монтира на това празно място на таблото на Б 5.5?
Колега, май не си погледнал снимките. Питането е точно за мястото в дясно, а снимката, която аз съм постнал показва как беше монтирано в моя Пасат, точно отдясно, на посоченото от автора място.
Колеги, с цел да не пускам нова тема искам да попитам дали е сравнително лесно размяната на копчето за аварийните светлини с копчето за затопляне на задното стъкло (по-често ползвам аварийките).
-
- Автомобил:
- Двигател:
dobrin написа:Колега, май не си погледнал снимките. Питането е точно за мястото в дясно, а снимката, която аз съм постнал показва как беше монтирано в моя Пасат, точно отдясно, на посоченото от автора място.
Да, извинявам се, не съм се вгледал добре в твоята снимка. Странно, сигурен ли си, че твоето хендсфри е фабрично поставено, а не монтирано допълнително?
- borislav_mladenov
- Автомобил: VW Passat B8
- Двигател: 2_0 TDI 150
И на моя като си го взех е имало стойка за телефон. Но е махнах. Останаха си само кабелите прекарани за говорител и слушалка. Слушалката е в ляво до дръжката на шофъора, а микрофончето до огледалото за задно виждане. Но на мен не ми трябва, а дупката си стоеше и съм си залепил там една иконка 

- Svets
- Автомобил: Vw Passat 2004
- Двигател: 2.0 TDI BGW
Re: Какво има тук?
Петър Атанасов написа:ОК видях копчето, наистина е за нагряване. Не преставам обаче да се чудя, как аджеба е направено. Някак си не ми се вярва, че по цялото предно стъкло минават реотани. Сигурен си ли, че е за това? Вмисъл спор няма, че нещо нагрява, ама дали е предното стъкло. Не видях има ли люк, може ли да е за него? Не се сещам за какво друго може да е, но не мога да измисля как ще подсушават предното стъкло с реотани, и то след като си има вятър на него.
Здравей колега, моя пасатор има реотани в предното стъкло и същото копче естествено, просто самите реотани са много по малки и незабележими от тези на задното. Поздрави
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
razornyo написа:Колеги, с цел да не пускам нова тема искам да попитам дали е сравнително лесно размяната на копчето за аварийните светлини с копчето за затопляне на задното стъкло (по-често ползвам аварийките).
може но няма да ти стигнат кабелите на буксите на въпросните копчета ... освен да ги удължиш
а по темата - на сеат алхамбра 2005 примерно на това място също има копче за подгряване на предното стъкло ... заводско
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sashot написа:сигурен ли си, че твоето хендсфри е фабрично поставено, а не монтирано допълнително?
Да, излиза по VIN с една програма, която дава пълна дешифровка заедно с оборудване и всичко.
- mopowah
- Автомобил: 2021 VW ID3 Pro Performance Max
- Двигател:
Ее я сподели за тази програмка