Калине аребе чакм те една камара време да вида кво става

pe6kata написа:ако на един фар се налага да чистиш рефлектор, значи работата е много зле![]()
К.Одаджийски написа:Тъй като съм силно ограничен в бюджета чак като тоя пасат няма как да стане щото фаровете му са поне 3-400 лева, но иначе е станал добре.
И кое му е злето ?!?
Нямам предвид да го забършеш с носна кърпичка. Има си фирми на които си даваш фара и срещу 20 лева става по-хубав от момента в който е бил чисто нов и със сигурност ще свети по-добре и от стандартен марков фар (без екстри) на 4-5 години.
pe6kata написа:ако става въпрос за пари, цената на фаровете е последната грижа в случая...
вижте къде свършва предния капак и колко напред се изнася предницата. Разстоянието от предната гума до края на бронята е огромно, погледнато отстрани това ще е отврат(за моя вкус)
...
pe6kata написа:Кое му е зле-то ли???????????????!
Един фар е много добре хидроизолиран, така че да не влиза каквато и да е влага, дори и от влажен въздух, да не говорим пък за прах или каквито и да е частици. Ако това стане фара се запотява, рефлектора ръждясва и се скапва. А ти ще ми говориш за забърсване- че той ако е прашясал или му обираш паяжините, тоя фар отдавна му е еб@на мамата. Другото е че при монтиране на много по-силни крушки, рефлектора прегаря.
При нормална експлоатация, един 20г истински фар продължава да е като нов! А тия неща с 20-те лева- вариант да закърпиш положението да умрял вече фар...
passenger написа: Колега не се сърди но не си прав. Най малкото стъклото на фара се разрушава от всякакви песъчинки, камъчета и т.н. Фара не е херметически затворен, имаш капак отзад, самите ти буски имат дупки от където минават кабелите, прахоляк и влага винаги влизат. Влагата е по-стъклото, а прахоляка залепва по нея. Какво значи нормална експлоатация ??
НЯМА такъв фар който да екслплотираш нормално каквото и за теб да значи и той да е като нов след 20 години. .
kristianatanasov написа:........И на Б3 и на Б4 нормалните фарове светят еднакво зле!!!Имам наблюдение и на двата модела.....!!
MITKO_DVD написа:Явно ти е ялово наблюдението![]()
![]()
![]()
Имай в предвид че фаровете на моделите който си дал стъклото им е гладко,не екато на Пасатите![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта