doktora написа: И да попитам - когато лампичката свети непрекъснато, без да премигне нито веднъж, за какво става дума?
означава че абс-а не работи

означава да му изкубеш лампата и да спираш без помошни средства

doktora написа:1. Значи Пасат В4 явно е малко по умничък от В3, защото като идва едно момче да прави диагностика, компа си каза точно какво му е на ABS .....
2. Та и аз да се оплача - и на мен ми светна пак гадния ABS, нищо че преди месец му смених датчика.
3. И да попитам - когато лампичката свети непрекъснато, без да премигне нито веднъж, за какво става дума?
doktora написа:Ако според вас непремигването означава напълно неработещ ABS, каква може да е причината затова? Ето днес пак всичко е наред - премигва си, след това угасва, без да пипам нищо...
doktora написа:За спирачната течност - 4-ти или 5-ти път ги питам в сервиза където редовно си ремонтирам колата, дали ще ми я сменят и отговора им е: "че ако толкова държа ще направят смяната, но по добре да не я бутам, още повече щом съм бил с ABS, защото после щяло да падне голямо обезвъздушаване. Не дай си боже да влезел въздух в ABS и тогава игарчката била голяма"
aron1 написа:... не работи един електри4ески клапан в помпата ...незнаят как да го оправят
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 140 госта