berkant3008 написа:ти провери ли си свещите да не би да са чисто нови-BOSH само че от ментетата.
кабели,делкото как е капачката,центровка.то май е късно за тези работи де щом в сервиза ще я отварят
Здравейте, свещите са ок, на NJK са и миналата седмица ги свалих, бяха почернели, изчистих ги и след около 100-на км пробег бяха леко покафенели, което за мен е нормално. Кабелите и делкото са ок, от 3-ма т.нар "майстори", 2-ма които ми твърдяха че колата няма проблем с центровката, в събота третия установи че колата има раминаване с 2 зъба при коляновия вал спрямо белезите на ангренажа, т.е пъвите 2-ма гледали само от ляво на двигателя - при ангренажа, а отдругата стана нямало нужда да се гледа

.
Тъпото в цялата история е, че август месец имах малка авария с прегряване на двигателя, и при момчето дето си карам колата за ремонт и обслужване, ми трърдеше, че е проверил колата и че няма следи от повреда по дигателя .... до събота. Предполагам че от мързел или неразбиране въпросния господин ми помогна да прецакам колата