snupeca написа:Всъщност не винаги е задължително да ги смеси, за да е отишла гарнитура - просто по-често срещания вариант е товаНО щом не ти пада антифриза дишай спокойно.
Откакто съм го сипал миналата зима, тази година само източих в началото на сезона, около литър и долях остатъка (1 литър концентрат) и си го държи на MAX. Е, беше малко над максимума като го сипах, сега е на чертата точно, но не мисля че за 3 месеца тая загуба е фатална, или да е проблем
. Погледнах антифриза - MAX. Погледнах и вътре в казанчето - нищо нередно според мен. Питането ми е, говорих с майстор които каза да я "изпъна" малко на дълго с около 80-90,да качи и температура около 80 градуса, и после ще види какво ще прави. Попитах и баща ми, той каза че е конденз и че няма проблем. Говорих и с колеги - тяхното мнение е че е гарнитура на главата. Иска ми се бащата да е най - прав, и да е просто скапан конденз, а не нещо за което да влизам в бокса. Питам и вас някой да подаде някоя идея... ще съм благодарен
Т'ва беше добро.. ама друго си е комби - още по-голямо Шлепи 
А за Шлепитата - в гаража има тамън две. Моя и на татко. Ама неговото е по - шукар. Климатроника, ел. пакета, спалня