BoJoFF написа:...
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=118197
I4o_naskov написа:При мен се получава нещо по интересно което не прочетох досега в темата,та да обесня.Имам пасат б5.5 от няколко седмици релето за мигачите си съка когато си поиска без някаква последователност в интервал или време случва се когато колата е на контакт или в движение,щом като подам мигач ляв или десен си работи нормално всички мигачи светят нормално дори и аварийните работят щом го натисна.Днес имах време да обиколя по моргите сложих едно реле но ефекта е почти същия,иначе щом го бутна в куплинга и го размардам спира за момент да цъка но пък нямам никакви мигачи явно няма контакт,незнам какво да правя,откачах светлините за евентоална отечка единствено не съм откачил ръчката за мигачите около волана там незнам как са пластините да не би от там да се получава цъкането.Ако някой има някаква идея утре пак ще се ровя пък дано открия нещо![]()
vra43v написа:I4o_naskov написа:При мен се получава нещо по интересно което не прочетох досега в темата,та да обесня.Имам пасат б5.5 от няколко седмици релето за мигачите си съка когато си поиска без някаква последователност в интервал или време случва се когато колата е на контакт или в движение,щом като подам мигач ляв или десен си работи нормално всички мигачи светят нормално дори и аварийните работят щом го натисна.Днес имах време да обиколя по моргите сложих едно реле но ефекта е почти същия,иначе щом го бутна в куплинга и го размардам спира за момент да цъка но пък нямам никакви мигачи явно няма контакт,незнам какво да правя,откачах светлините за евентоална отечка единствено не съм откачил ръчката за мигачите около волана там незнам как са пластините да не би от там да се получава цъкането.Ако някой има някаква идея утре пак ще се ровя пък дано открия нещо![]()
Колега имам същия проблем пробвах с ново копче, продължава да цъка когато си иска. Като пусна мигач работи съвсем нормално, проблема е че когато не е пуснат мигач се чува скърцане от копчето. Ако някой има обяснение за проблема нека пише. Благодарности.
I4o_naskov написа:Тук има много полезна цветна схема на цялата инсталация на Пасат б5.5![]()
Името на Файла е този:
Volkswagen Passat B5.5 12/2000-05/2005: Электрооборудование кузова (rus.)
Volkswagen Passat B5.5 12/2000-05/2005: Электрические схемы (rus.) Цветные
А това е страницата на която може да го намерите.
http://vwts.ru/vw_passat5_5_3bg.html
Потребители, разглеждащи този форум: petrovi4_bg и 21 госта