juve написа:Момчета, престанете моля ви се с тези цени по 12 лева и прекрасна работа , че ми идва да

juve написа:Момчета, престанете моля ви се с тези цени по 12 лева и прекрасна работа , че ми идва да
Ако някой не вярва на това което пишеме по добре да не чете. Wink
juve написа:Ако някой не вярва на това което пишеме по добре да не чете. Wink
Не бе колегааааааааа ! ядосвам се, защото аз си потроших 2 по 30 и 1 по 40 лева за тази джунджурия и накрая си меря температурата с промишлен контролера едно от тези ( това за 40 лева от А+ ) ми седи там за тапа , да не се мисля за много минат
така че колега, не си ме разбрал..... яд ме е на късмета ми , а вие какво общо може да имате с това ?![]()
dimax написа:след всички възможни комбинации между изводите се оказа, че стрелката не помръдва !!!! това значи ли че проблема е в таблотор т.е. уреда ?
juve zfa159 говореше за калибриране на уреда в една друга тема. Възможно е проблемът да не е в самият/самите датчици, а в таблото примерно.
kurmijanko написа:ами значи и аз имам този проблем и ми казаха да си вземам само оригинални датчици - 52 лв. Та искам да питам дали тези от Нелас за 15 лв ще ми свършат работа или да не правя компромис.
А за датчика не ми стана ясно, при мене се пуска вентилатора, нали този датчик контролира вентилатора и го пуска при определена температута. Значи не може той да се е скапал, а и веднъж го откачих, почистих, закачих и започнах да загрявам колата и стрелката си се качи до 90. Не беше много бързо, но не знам дали това е нормално. Но на следващия ден като тръгнах, пак не се мърдаше. Та значи тогава и кабеляците са си добре, след като се мърда стрелката.
Та въпроса ми е защо понякога се мърда и може ли да се развалят само 2та извода на датчика за стрелката, след като датчика пуска вентилатора или изобщо не съм разбрал
иначе пробвах това с резистора - 220 ома, и не се мръдна нищо, но не съм сигурен дали го направих както трябва, пробвах всякакви комбинации и давах на контакт.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 55 госта