Аз споделям цената не за да се ядосва някой а защото може още много хора да се минат да дадат по 40лв и отгоре за някакъв датчик а марков струва 12-13лв. от свестен магазин.
Иначе и аз се прецаках жестоко - питах в няколко магазина за крушките на таблото на Пасат-а (тези дето осветяват уредите и са 3бр. в таблото).По Симеон ми казаха че няма такива и ме убедиха че единствения ми шанс е да си купя от Авто Хит на Ботев.Там цената беше по 12лв. на крушка

и както се сещате си купих цели 2 колкото не ми светеха на таблото

.Точно след 2 дни търсейки си светлоотразителна жилетка видях абсолютно същите крушки като тези за по 1.50лв...последва -

.И то в един магазин за автоаксесоари буквално на 100 метра от там дето питах първия път за тях.....сещате се че съм с около 21лв. вътре и то за две крушки ама....

(това че светят малко по-слабо от оригиналната дето ми беше здрава е една съвсем друга тема дето само ме кара да се дразня още повече

).
Та да обобщя - не се ядосвай за подобен тип неща защото не си първия и няма и да си последния дето се е пре***л и идеята тук е да сме едни от последните дето са се.....нали.... и затова драснах цена и място,където съм проверил за датчика.Бъди сигурен че ако имах толкова пари в мен (а бях само с 20-тачка за щастие) щях и аз да си го взема за 43 от А+,където проверих за 1-во колко струва
Успех!