дали може на бордкомпютъра да се смени езика-от немски на английски
Къде може във ВАРНА да ми го направят на English менюто ? Мойто е на Италиански

gr_kanev написа:Не знам на другите модели как е - мога да помогна за Б5:
При неработещ двигател и неподаден контакт се натиска и задържа десния бутон на таблото (за нулиране на "дневния" километраж). Когато се появи искания надпис (OIL или INSP) /май не се появява, ама няма значение/, се дава контакт и се пуска бутона (т.е. до този момент се държи натиснат). При повторно натискане на въпросния бутон се отива на другия надпис (т.е. ако е бил OIL, се появява INSP, и обратно) /това също не съм убеден че е така, както го пише - поне аз не съм го виждал/. Завърта се надясно левия бутон - за часовника (т.е. настройка на минути). Контакта с еизключва.
Ако процедурата е извършена правилно, "дневния" километраж не е нулран - показва си пак това, което си е показвал и преди началото на процедурата.
Мисля че почти същото е и на други модели от тези години.
Maste-pro написа:А при Audi A4 2.5 TDI хай-лайн 2000 г пак ли е същото,че си смених маслото,но още ми пише сервиз.Благодаря Ви.
sedefcho написа:ето тука колегите са го обяснили перфектно
viewtopic.php?f=6&t=139235&hilit=%D0%BD%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5
KGL написа:Като се заговори за показания на километражи, как мога да проверя на колко километра реално е колата. Като взимах моя Б5 преди 5 години ми казаха че не мойело да се превъртат километражите, но по късно пък чух, че можело. Та на въпроса, как се могат и възможно ли е да се изкарат от някъде реалните километри?
vladohist написа:sedefcho написа:ето тука колегите са го обяснили перфектно
viewtopic.php?f=6&t=139235&hilit=%D0%BD%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5
и аз съм следвал тази процедура и се занулява без проблем и без да се занулява дневният километраж, даже се получи от първия път
Потребители, разглеждащи този форум: rayedie и 62 госта