passat b5 почернели фарове
-
dimitar iv
- Автомобил:
- Двигател:
- CoZmO
- Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
- Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
- Контакти:
[/quote]dimitar iv написа:CoZmO На FK са само за лампа с една жичка. При мен оригиналните фарове дългите светлини са с 2 (една за дълги и една за мъгла). Аз специално питах FK - отговора беше - не се подържа. Тези фарове са само за H7 (ако тя беше с една жичка, ако не H4). Оригиналните са H4 и H7.
т.е. ФК-то е с 4 крушки Х7, така ли? Нещо ме се струва че не е реално това... Но пък то и ако сложа ФК, със сигурност ще сложа и ксенон, но все пак не ми се вярва нещо... Нека някой, който има ФК да каже с точност...
-
dimitar iv
- Автомобил:
- Двигател:
-
dimitar iv
- Автомобил:
- Двигател:
- kirhadj
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги, ето ви едно линкче : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... Y.m238.lVI
Аз съм се замислил за тях.
P.S. Забравих да кажа, че мойте фарове бяха същите (потъмнели) и по описанието на братушките взех шкурка(първо с 1000 и след това с 2000) и след усилено търкане с обилно поливане с вода и накрая внимателно полиране, сега са като нови.
Аз съм се замислил за тях.
P.S. Забравих да кажа, че мойте фарове бяха същите (потъмнели) и по описанието на братушките взех шкурка(първо с 1000 и след това с 2000) и след усилено търкане с обилно поливане с вода и накрая внимателно полиране, сега са като нови.
Последна промяна от kirhadj на Пон 24 мар 2008 14:42, променено общо 1 път.
- CoZmO
- Контакти:
Добре де и аз съм със 2бр.Н7 и 2бр.Н4, но идеята ми е друга, функцията за мъгла е само реле и крушка, т.е. не разбирам какъв е проблема да си светят с Н4?! Так като гледам на мястото за Н4 на ангелските очи няма проблем да се сложи Н4... Не мога да разбера какъв е проблема... Има си и електронното управление на фара... Всичко си има... Пак повтарям, нека някой с ангелски очи на ФК да каже дали му работят фаровете за мъгла... 
- slance
- Автомобил: Audi A6 3.0TDI
- Двигател:
на ФК са Н7 кьси и Н7 дьлги.сложих ги днес.оригиналните бяха Н7 и Н4.сега отпадат халогенките.при ксенон и дьлги едновременно от халогените няма и смисьл.

Последна промяна от slance на Пон 24 мар 2008 19:31, променено общо 2 пъти.
-
dimitar iv
- Автомобил:
- Двигател:
- CoZmO
- Контакти:
dimitar iv написа:...
Този факт малко ме разубеждава от покупката на Ангелските очи, но пък в крайна сметка наистина ако ги купувам ще са в комплект с ксенон, така че все си мисля, няма да ми липсват тез фарове за мъгла. Пък и веднъж ги пробвах и установих, че на къси светлини виждам по-добре... Та не знам... Ще видим... Ако реша да ги купя, като ги сложа ще се похваля и ще дам вече мнения от личен опит...
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе какви мъгли са ви в главите, когато сложите качествени фарове свети в пъти по-добре дори ако имахте цял ред халогени на бронята. Ако се сложи и ксенон, направо нощта става ден.
Аз съм на ФК, нямам умрелите халогени и когато ги сложих, лупите на новите светеха по-добре от колкото оригинален фар с включени къси и халогени. След това бацнах ксенонче и играта стана на друго ниво. Не се чудете, а действайте. Вземете качествен фар да не плачете после.
Аз съм на ФК, нямам умрелите халогени и когато ги сложих, лупите на новите светеха по-добре от колкото оригинален фар с включени къси и халогени. След това бацнах ксенонче и играта стана на друго ниво. Не се чудете, а действайте. Вземете качествен фар да не плачете после.
- CoZmO
- Контакти:
jafara написа:Има смисъл и с халоген .. аз имам халоген и се вижда много по добре ... особено извън-града където е тъмно ... а с комбинация и с ксено на халогена .. просто е нещо иникално
Да де, ма на теб халогена ти е отделно от фара. А виждал ли си как свети тази функция на фара? Разликата с късите е съвсем леко по наситена светлина, но пък свети 3-4 м. по-малко... Общо взето не смятам, че е нещо което би ми липсвало...