Dosy, питай твоя човек дали има и оборотомер за такъв пасат?
И колко ще му иска разбира се.
Ако има - пусни ми лично съобщения да се разберем.
пак табло за пасат 3,Б4 илитам къвто и да е!!!!
- Dan4o
- Автомобил: Golf VII Highline
- Двигател: 2.0 TDI DSG
- Контакти:
Ново табло за Пасат Б4 струва към 600 лв. - наскоро ходих в Юнито поради проблем с моето табло - преплетоха се стрелките за горивото и температурата. Пичът ми обясни, че тези табла никой в България не може да ги прави (всичко е капсуловано).
Така че ако не можеш да намериш втора ръка...
P.S. За късмет при мен с ресетване на едно бушонче стрелките се оправиха - всяка стрелка се движи от електромоторче и при ресетване се нулират.
Така че ако не можеш да намериш втора ръка...
P.S. За късмет при мен с ресетване на едно бушонче стрелките се оправиха - всяка стрелка се движи от електромоторче и при ресетване се нулират.
ба няма оправия все още
ба няма оправия все още
Та.... табло ново 593.83 лв от аутоплюс НО къде да закарам талигата на диагностика за да съм сигурен че е от таблото???????????
Къде е този сервиз на юнитрейд щот в нета го няма, нещо за Овчата купел прочетох но.... Точен адрес?????
Та.... табло ново 593.83 лв от аутоплюс НО къде да закарам талигата на диагностика за да съм сигурен че е от таблото???????????
Къде е този сервиз на юнитрейд щот в нета го няма, нещо за Овчата купел прочетох но.... Точен адрес?????
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Re: ба няма оправия все още
cacho написа:ба няма оправия все още
Тръгваш от кръстовището на цар Борис и околовръстното където е ,ако идваш по цар Борис отдолу към Перник на този светофар си на дясно и тръгваш един вид по околовръстното посока Овча купел-Люлин,минаваш един светофар и започва едно леко изкачване е като го изкачиш това на около 100 метра от дясно до пътя ще го видиш няма как да го пропуснеш то се вижда доста голямое
Passat 96/1.6/AFT/100кс
Преди седмица свалях таблото. Проблема беше, че някои индикатори ту работят, ту не работят. Презапоих всички споики от задната страна на платката. Имаше поне две очевидни сухи спойки. Едното беше лампата за водата. Сега вече и тя присветва при завъртане на ключа в началото.
Има запоени елементи и от предната страна, а върху тях разни пластмаси, които тогава не успях да махна, за да презапоя и елементите от предната страна на платката.
За мое съжаление, само с презапояване от задната страна, не успях да оправя всички проблеми по индикаторите. Така че тия дни пак ще свалям таблото. Виждам, че си от София. Ако искаш се обади, нямам нищо против да сложим за момент твоето табло на моята кола за да се види как работи таблото. Даже и на мен може да ми помогне да се ориентирам за моите проблеми.
Така както си го описал, мисля че твоето табло е същото.
На предната страна на платката под пластмасите има един чип с много крака, който ако си замине, едва ли нещо ще остане да работи.
Ей в тая тема
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=25706
са описани предпазителите. Що не погледнеш бушон 16 дали е здрав. При теб може и да е друга номерацията, но виж там на задната страна на капака за бушоните - пише си кой за какво е.
Преди седмица свалях таблото. Проблема беше, че някои индикатори ту работят, ту не работят. Презапоих всички споики от задната страна на платката. Имаше поне две очевидни сухи спойки. Едното беше лампата за водата. Сега вече и тя присветва при завъртане на ключа в началото.
Има запоени елементи и от предната страна, а върху тях разни пластмаси, които тогава не успях да махна, за да презапоя и елементите от предната страна на платката.
За мое съжаление, само с презапояване от задната страна, не успях да оправя всички проблеми по индикаторите. Така че тия дни пак ще свалям таблото. Виждам, че си от София. Ако искаш се обади, нямам нищо против да сложим за момент твоето табло на моята кола за да се види как работи таблото. Даже и на мен може да ми помогне да се ориентирам за моите проблеми.
Така както си го описал, мисля че твоето табло е същото.
Jovany написа:А бе и аз се чудя как може пък вси4ко на един път да изгори все нещо е останало здраво
На предната страна на платката под пластмасите има един чип с много крака, който ако си замине, едва ли нещо ще остане да работи.
Ей в тая тема
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=25706
са описани предпазителите. Що не погледнеш бушон 16 дали е здрав. При теб може и да е друга номерацията, но виж там на задната страна на капака за бушоните - пише си кой за какво е.
WDW написа:Давай го насам може да ти помогна с нещо !!!
Какво по-тояно му е на таблото, та нъцки викаш ???
Но щом колата не ти е в София незнам какво можем да мислим !
Здравей WDW, щом разбираш от тези работи искам да те попитам, как да разбера защо не ми работи дисплейа на часовника на тъблото?
Веднъж го разглобявах но там има 28 крачета (май бяха толкова) и трудно се мерят а мултицета. Знаеш ли къде е другия край на кобелния сноп дето се включва в тъблото?
-
- Автомобил: VW PASSAT B5 TDI
- Двигател: TDI
- Контакти:
и аз имах проблем с таблото и се оказа 4е на двигателя отстрани над скоростната кутия е захваната масата на компютъра имах невероятни ядове без да искам я намери,стегнах я и се оправи . /мфа-които от4ита километри гориво,4асовник и т.н. /ина4е за табло пробваи в квартал левски.идваики от ботевградско шосе посока кв.левски след газ станцията на топливо има 1 къща в дясно там има морга и сервиз на 2 братя много са добри и имат почти вси4ко на добри цени. успех
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
таблото на Пасат 3 серия
Аз имах подобни проблеми с моя Пасат-94 г. преди известно време. Изчезваше ми осветлението на таблото, приборите(оборотомер, температура) ту се включваха ту се изключваха заедно или поотделно, не отчитаха и някои от диодните идикатори. Заедно с приятел които е с добра техническа грамотност решихме да разглобим таблото и се оказа, че са се спукали някои спойки(най-вероятно от хубавите ни пътища) на платката където се слага големият куплунг. Припоихме всички крачета и от тогава карам вече ок 40 х. км. без проблеми. Със абсолютна сигурност мога да гарантирам, че скоростомера трябва да отчита винаги защото е механичен(с жило), освен ако не е бил сложен както трябва при монтажа на таблото.
проблем -решен
Най-накрая -3 години много писане,питане,говорене......мани
новото табло струва 650лв АКО върнеш старото НЕ разглобявано.
Те го пращат в Германия и от там ако го одобрят ок ако ли не таблото 1050лв- Аутоплюс(без ддс) /1480-юнитреид-х(разбирасе с поръчка и ти плащаш голямата сума и евентуално приспадат от цената)втора ръка го няма и сега по Симеон и при италянеца "французина","японеца"или където и да е (пробвах поръчка внос от Италия от морга)
Таблото беше с два дисплея единя часовник другия за борд-компа
Ходих в Овчата купел в Юнитреид-а ИЗСМЯХА МИ СЕ че искам да меря дали проблема е в колата(с няква диагностика).Пумяри
е оказаха се прави но все пак ОТНОШЕНИЕТО ......
та взех на риск табло от същия пасат катастрофирал но с жило и механичен брояч на км. сложих го буксата е същата-28крачета и....заспа (И двете табла са МОТОМЕТЕР) после пак направи проблеми -дето писа колегата -с презапояването на крачетата но...жилото пасна само вадиш и хвърляш некви ел джаджи. Е вярно са незнам къв е средния разход и външната температура, но кои го е''е
та според мен АКО на този модел пасат с борд комп му тръгне таблото с това не работи онова не отчита БЯГАЙ или слагай механично и...пасва без някаква намеса
новото табло струва 650лв АКО върнеш старото НЕ разглобявано.
Те го пращат в Германия и от там ако го одобрят ок ако ли не таблото 1050лв- Аутоплюс(без ддс) /1480-юнитреид-х(разбирасе с поръчка и ти плащаш голямата сума и евентуално приспадат от цената)втора ръка го няма и сега по Симеон и при италянеца "французина","японеца"или където и да е (пробвах поръчка внос от Италия от морга)
Таблото беше с два дисплея единя часовник другия за борд-компа
Ходих в Овчата купел в Юнитреид-а ИЗСМЯХА МИ СЕ че искам да меря дали проблема е в колата(с няква диагностика).Пумяри
е оказаха се прави но все пак ОТНОШЕНИЕТО ......
та взех на риск табло от същия пасат катастрофирал но с жило и механичен брояч на км. сложих го буксата е същата-28крачета и....заспа (И двете табла са МОТОМЕТЕР) после пак направи проблеми -дето писа колегата -с презапояването на крачетата но...жилото пасна само вадиш и хвърляш некви ел джаджи. Е вярно са незнам къв е средния разход и външната температура, но кои го е''е
та според мен АКО на този модел пасат с борд комп му тръгне таблото с това не работи онова не отчита БЯГАЙ или слагай механично и...пасва без някаква намеса