Не си дооточнил ?
Кога ги дава тия 11 волта ?
Ако е с Акуто, може и то да си е заминало ! И да ти прави спад по напрежение. Ако откачиш акуто от клемата и замериш -тогава можеш да си сигурен че проблема е в алтернатора 100%.

Passat B5 и B5.5 - подобрения и обща информация за модела
- Комшията
- Автомобил: Passat B5.5
- Двигател:
Re: Passat B5 и B5.5-тунинг,подобрения,ремонти
kossis написа:Не си дооточнил ?
Кога ги дава тия 11 волта ?
Ако е с Акуто, може и то да си е заминало ! И да ти прави спад по напрежение. Ако откачиш акуто от клемата и замериш -тогава можеш да си сигурен че проблема е в алтернатора 100%.
Акуто е чистак ново реших че е релето така и така старите четки бяха почти на нула процента,ново от ауто плюс но не стана номера,лампата на акуто си свети постоянно и при първо подаване на газта ми изписва че с алтернатора има проблем или не зарежда.То стана ясно че ще се кара на сервиз ама преди това рекох проблема ако е малък да се пробвам но не,явно нещо са заминали лагерите и са смяна и там каквото му има.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако алтернатора не зарежда-като мериш на клемите на акумулатора-цифровия мултицет показва как падат стотните от волтовете.
Задържаш 1мин.и гледаш-падат,щото черпи от акумулатора.
Но само на акумулатор не можеш да караш дълго.
Задържаш 1мин.и гледаш-падат,щото черпи от акумулатора.
Но само на акумулатор не можеш да караш дълго.
Последна промяна от gancho на Нед 09 ное 2014 19:47, променено общо 1 път.
Като гледам какви съвети получи ... да сваляш акумулатор и тогава да мериш ..
Щом ти свети лампата и показва по-ниско зареждане, то погледни диодната плочка. Това е консуматив.
Щом ти свети лампата и показва по-ниско зареждане, то погледни диодната плочка. Това е консуматив.
- Комшията
- Автомобил: Passat B5.5
- Двигател:
DaDiablo написа:Като гледам какви съвети получи ... да сваляш акумулатор и тогава да мериш ..
Доидната плочка е това което е под релето нали или не?Опитах се да сваля частта но не можах мисля че е запоено,то без да се свали няма как да стане и не се навивам на сама глава да свалям ремъци и прочие.
- borislav_mladenov
- Автомобил: VW Passat B8
- Двигател: 2_0 TDI 150
Колеги, здравейте. Понеже темата е много активна а и сме само хора с Пасати Б5 и Б5.5 искам да кажа, че си продавам спортните пружини Eibach Pro-Kit 30/30 Lowering Springs. Понижават колата отпред и отзад с по 3 см. Стават за комби и седан. Аз ги карах на седан, но преди това бяха на комби. Возията става една идея по твърда, но пък леко снижената застава много красиво. Знам, че сега преди зимния сезон няма кой да си снижава колата, но аз да си направя предложението. Ако някой нещо е наумил или ако има планове за напролет нека да се обади :)
Може би вероятно сте видяли и темата в раздел ПРОДАВА, но нека се разглася. Там има снимки ПРЕДИ и СЛЕД, а и снимки на самите пружини. При интерес винаги мога да наснимам допълнително и да изпратя на лично :)
Може би вероятно сте видяли и темата в раздел ПРОДАВА, но нека се разглася. Там има снимки ПРЕДИ и СЛЕД, а и снимки на самите пружини. При интерес винаги мога да наснимам допълнително и да изпратя на лично :)
- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
Тествай с ваг кома.Може датчика да е издал багажа, а може и лампата да е изгоряла.Всичко става.
- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
Тествай с ваг кома.Може датчика да е издал багажа, а може и лампата да е изгоряла.Всичко става.
- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
Днес ми остана време да освежа халогените,понеже в големите дъждове малко се напълниха с вода,днес ги свалих и оставих да изсъхнат добре,отворих и лупите утре взимам силикон и ги залепям обратно.Ето и малко снимки

-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги. Извинявам се ако въпросът ми не е за тук, но не намерих нищо в търсачката.
Искам да си купя гумени стелки за колата (Passat B5.5). Ще ги купувам online, като ми предлагат два модела, като има разлика в задните. Та въпроса ми е дали може да ми кажете кои са подходящи, тъй като моите не са оригиналните и няма как да ги сравня. Прилагам снимки на задните и предварително благодаря.
Искам да си купя гумени стелки за колата (Passat B5.5). Ще ги купувам online, като ми предлагат два модела, като има разлика в задните. Та въпроса ми е дали може да ми кажете кои са подходящи, тъй като моите не са оригиналните и няма как да ги сравня. Прилагам снимки на задните и предварително благодаря.
- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=53&t=280861&start=285&mobile=desktop
Виж снимките за да ги сравниш с оригинала

-
- Автомобил:
- Двигател:
I4o_naskov написа:http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=53&t=280861&start=285&mobile=desktop
Много благодаря колега