На втората снимка е другия фар с капачката, за сравнение.
Колата е 2,0 TDI Variant, 2012, 140 к.с.

Aegnor написа:Здравейте!
Вече ми е време да сменям ремъци, водна помпа, ролки и тн. Плюс, че си е време за смяна на масла и филтри. Първоначално бях сигурен, че искам да ги сменям в Порше, но после започнах малкода се разколебавам, като чета коментарите за фрапантно големи ценови разлики. Струва ли си да ги сменя там? Или да търся от някъде (къде?) да си купя оригинални части и да ходя при друг майстор? Или да се доверя, че майсторът ми ще вземе каквото трябва и ще го монтира като хората? Колата е Б7 Variant 2.0tdi 170hp
krasimir.rilski написа:А някакъв видеорегистратор на 360 да снима. Аман от шофьори и паркировачи.
beboyan написа:Аз си сложих сам камерката. Купих я от amazon uk, пишеш dashcam и излизат най различни от 20 паунда до 200. Взимаш си кабелите и адапторчето за скрит монтаж за 10 паунда. Пишеш dash cam mounting kit. Захранването от бушончето на запалката и кабелчето върви под кората на лявата колона и през тавана, навих го веднъж на основата на огледалото и в камерката. Всеки път като включа на контакт и се включва и камерата и съответно, като изключа от контакт спира. Моята камерка има и малка батерия, уж да се активира ако има удар, докато колата е паркирана. Ако някой иска мога да сложа снимка, на кое бушонче съм закачил камерата.
DoH_KuXoT написа:не е липсваща, винаги има само на десния :) на самото капаче има номер 1j0971921e , маха се лесно с една права отверка. Аз сложих такава предпазна капачка на казанчето за антифриз.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта