п.п.-изчаках няколко дни за да тествам колата преди да пиша,и сега вече мога да го препоръчам като решение..!!!
kristianatanasov написа:Колеги проверете потециометъра на моното....вече 5 дни все едно карам друга кола....няма номера с оборотите,няма пропадане на мощноста веднага след вкарването на скорост....динамиката се подобри доста,а работата на мотора и на студено и на загряло си е стабилна....направо изпитвам радост да си карам колата...даже и разхода малко падна...
п.п.-изчаках няколко дни за да тествам колата преди да пиша,и сега вече мога да го препоръчам като решение..!!!
drago_tr написа:Радвам се колега че си постигнал желания резултатАз в понеделник ще я карам моита да я погледнат
kristianatanasov написа:drago_tr написа:Радвам се колега че си постигнал желания резултатАз в понеделник ще я карам моита да я погледнат
Драго кажи им да проверят потенциометъра-и аз бях взех степ моторче да го сменям,и сега така ми седи багажника и ще го връщам....
drago_tr написа:Искам да попитам и още нещо.....кое управлява въздушната клапа на кутията за филтъра кога да отваря и кога да се затваря...нещо не ми е ясен принципа на деиствие
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта