Passat b5 / b5.5

Техническа и сервизна информация за Passat

Какъв Пасат бихте избрали?

В5/3B
63
24%
B5.5/3BG
197
76%

Общо гласове: 260
Потребителски аватар
RadoShopa
Автомобил: Vw Passat
Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
Контакти:

Re: Passat b5 / b5.5

Мнениеот RadoShopa » Пон 26 ное 2012 21:51

Хе хе,въпроса наистина се обсъди скоро в нова тема,на колегата Soze13 и дано прочете тази,за да си внесе още яснота,макар,че е наясно.... :да: Аз за себе си научих доста,тука ми харесаха няколко изречения,написани преди доста време,но в същият стил- в плюс за Б 5.5 !Това,че въпреки годините,колата все още създава усещане на стил,класа и тежест........виждам погледи,усещам го по себе си,чувствам се добре,а също хората,които возя.....ширина,тишина и комфорт и т.н. :wink: !Преди години много харесвах Б5 и се зарекох да си купя,за Б5.5 ми бе немислимо/недостижимо ......но нещата така се извъртяха,че заради едно вечерно сядане пред компа в скучен момент без никакви предварителни нагласи видях обявата,направих си сметката и на другата сутрин бях при колата.....на следващият вече я юрках по магистралата :drive Верно,с последните си пари заредих нафта,но бях щастлив......та така де,да не изпадам подробности,за пореден път идваме до Въпрос на Вкус,но да не забравяме и неоспоримите факти.....особено това за децата и бабичките пред блока,което колкото и смешно да звучи (аз се смях малко :lol: ) си има голяма доза истина :beer Дори след още години колата ще държи цена (принципно типично за love.vw ) и ще си създава впечатление на "тежест" 8) Разбира се-лично мнение :да:

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Вто 27 ное 2012 2:28

При положение,че всичко е едно и също (поддръжка) разликата се корени в първоначалната сума за придобиване,по-скъпото първоначално (при сравнени 110 к.с. AFN и 131 к.с. примерно) ,по-скъпата смяна на маслата (на АФН-а,масло фухс титан,филтър маслен и поленов=46 лв.) и ако се обърне повече внимание-малко по-висок данък,който ще ти е повече години висок,а на Б5ците не им остана още много.Всъщност на последните им остана още 2 години.Друго няма.Всичко им е еднакво.

Мой съвет е- вземи си 4х4,няма да сбъркаш.

Потребителски аватар
jaferski
Автомобил: VW Passat 3BG
Двигател:

Мнениеот jaferski » Чет 13 дек 2012 0:25

Определено за b5.5 :да:
дизайна му е в пъти по изпипан и привлекателен...

Върни се в “Passat”