Хе хе,въпроса наистина се обсъди скоро в нова тема,на колегата Soze13 и дано прочете тази,за да си внесе още яснота,макар,че е наясно....

Аз за себе си научих доста,тука ми харесаха няколко изречения,написани преди доста време,но в същият стил- в плюс за Б 5.5 !Това,че въпреки годините,колата все още създава усещане на стил,класа и тежест........виждам погледи,усещам го по себе си,чувствам се добре,а също хората,които возя.....ширина,тишина и комфорт и т.н.

!Преди години много харесвах Б5 и се зарекох да си купя,за Б5.5 ми бе немислимо/недостижимо ......но нещата така се извъртяха,че заради едно вечерно сядане пред компа в скучен момент без никакви предварителни нагласи видях обявата,направих си сметката и на другата сутрин бях при колата.....на следващият вече я юрках по магистралата

Верно,с последните си пари заредих нафта,но бях щастлив......та така де,да не изпадам подробности,за пореден път идваме до Въпрос на Вкус,но да не забравяме и неоспоримите факти.....особено това за децата и бабичките пред блока,което колкото и смешно да звучи (аз се смях малко

) си има голяма доза истина

Дори след още години колата ще държи цена (принципно типично за

) и ще си създава впечатление на "тежест"

Разбира се-лично мнение