не че ги разбирам много частите ама немога да се сдържа,специално към колегите от София-пичове вие живеете в наи насрания град в бг,особено по отношение на пътната настилка,така че каквото и да сложите 20000 км по дупките нищо не остава,така че трябва да се вземе в предвид преди да се плюе.
По темата:
1. lemforder-това си е марката за сериозно окачване
2.MOOG-доста прилично качество марка с традиции(изписаха се глупости.....)
3 TOPRAN:перфектно съчетание цена/качество
който беше писал за BIRTH-Е те тва вече и лайно от клас 1,продаващо се от ЕВРО 07 естествено.
Има и много други марки естествено но аз загатнах за тези по темата,
а и цените далеч не са тези като написаните от прехвалените ви софйски сервизи!

Препоръчайте марка и цени за носачи за В5 ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
искам да кажа че работя в специализиран автосервиз за ауди и фолксваген.монтираме само носачи на марката лемфиордер.имаме клиенти които си носят ас металски обаче не карат много.прави се и смяна на гумените тампони на горните и на долните носачи само ако шарнира е здрав разбира се.лемфиордерите са си наисина скъпи но досега никои не е дошъл да направи рекламация.хубаво е да се прави профилактика на ходовата част през 10 15 хиляди километра щото в нашата държава не може да се каже че пътната настилка е като тази в германия.
- kamoev
- Автомобил:
- Двигател:
angel1250p написа:искам да кажа че работя в специализиран автосервиз за ауди и фолксваген.монтираме само носачи на марката лемфиордер.имаме клиенти които си носят ас металски обаче не карат много.прави се и смяна на гумените тампони на горните и на долните носачи само ако шарнира е здрав разбира се.лемфиордерите са си наисина скъпи но досега никои не е дошъл да направи рекламация.хубаво е да се прави профилактика на ходовата част през 10 15 хиляди километра щото в нашата държава не може да се каже че пътната настилка е като тази в германия.
както каза колегата по горе......
Абсолютно прав

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
kamoev написа:не че ги разбирам много частите ама немога да се сдържа,специално към колегите от София-пичове вие живеете в наи насрания град в бг,особено по отношение на пътната настилка,така че каквото и да сложите 20000 км по дупките нищо не остава,така че трябва да се вземе в предвид преди да се плюе.
Aз като живея във Варна да не би при мен да изкрават по 100 000км ??? Ами пак 18-20 000км. Каквато и марка да е щом се продава тук е боклук - това е моето мнение. Мога да дам и примери например как датчик включвател на радиатора изкара ЦЯЛ половин ден

на другия ден ми го смениха с друга марка - то хубаво , ама аз да не съм опитно тест зайче по експериментиране?
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Общо взето повечето части наистина изкарват по 20 000км максимум.Каквито и да са (изключвам Birth понеже те карат 2000 съвсемс сериозно).Проблема не е толкова в частите или в колите или видиш ли,че предницата била по-нов вид изпълнение и т.н.Проблема е основно в пътната настилка.
Дали ще биеш Лемфьодер (ако така се пишеше де
) или друг практически е едно и също - втулките заминават доста по-бързо от нормалното.Лошото е ако попаднеш на тотално менте и изкара наистина 3-4 хиляди км и се скапе.Всички части вече имат ментета по пазара (дори Лемфьодер съм засичал ментета из магазините).Общо взето е важно да си вземеш някаква марка ама да си сигурен,че са на нея а не просто че са такава марка.От турските специално аз съм доволен (говоря за друга кола носачи и накрайници) и изкарват повече от повечето други на пазара.
При вас ако цените са горе-долу еднакви или поне близки с на Лемфьодер да кажем няма много смисъл само при условие,че Лемфьодера ви е истински
Иначе поне специално на Ас Метал още не съм открил менте.Аз пазарувам такива от магазина в София на бул.Христо Ботев.Преди 3 години сложих накрайници за кормилна рейка на Типо-то ми с тази марка.Сещате се италианска предница по нашите пътища - не са мръднали вече бях километри (носачи не доживя да и сложа от същата марка понеже вече не я ползвам аз).
Успех!
Дали ще биеш Лемфьодер (ако така се пишеше де

При вас ако цените са горе-долу еднакви или поне близки с на Лемфьодер да кажем няма много смисъл само при условие,че Лемфьодера ви е истински

Иначе поне специално на Ас Метал още не съм открил менте.Аз пазарувам такива от магазина в София на бул.Христо Ботев.Преди 3 години сложих накрайници за кормилна рейка на Типо-то ми с тази марка.Сещате се италианска предница по нашите пътища - не са мръднали вече бях километри (носачи не доживя да и сложа от същата марка понеже вече не я ползвам аз).
Успех!
- CoZmO
- Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
- Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
- Контакти:
kamoev написа:не че ги разбирам много частите ама немога да се сдържа,специално към колегите от София-пичове вие живеете в наи насрания град в бг,особено по отношение на пътната настилка,така че каквото и да сложите 20000 км по дупките нищо не остава,така че трябва да се вземе в предвид преди да се плюе...
Абе съгласен съм, че е най-насрания град, но е съвсем друг въпроса кой го усира всеки ден... Както и да е. Знам, че вие майните много ни обичате...
По темата - реалността е, че каквото и да сложиш - дълго няма да изкараш! На първо място са пътищата ни, на 2-ро са "оригиналните" части...