Може ли 4 ауспуха

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Вто 06 яну 2009 2:49

Изображение
Това може да ти послужи :wink:

ауспуси Лазаров
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Може ли 4 ауспуха

Мнениеот ауспуси Лазаров » Вто 06 яну 2009 7:08

to4ko написа:Въпроса ми е следният.карам пасат 00 година 1.9 ТДИ 131 коня/двигателя е сменян/ с 2 ауспуха е излизащи от едно гърне Може ли да се сложат 4 ауспуха

Колега всичко може да се направи- няма невъзможни неща. Към вас има само две изисквания:
- да си изберете и решите какъв звук искате да има
- и да си намерите каквито ( и колко) искате накрайници
А за повече подробности, на място.

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Вто 06 яну 2009 9:29

Като си завърша проекта по двигателя и т.н, ще направя и аз тази процедура.
Но не желая да се виждат. Така, както са си скрити под задната кора на бронята, си ми харесва повече.
Некой си тука може да рече "Ми што ше гУ праиш тугас ве?!", на което ще отвърна, че ауспусите си имат една друга и основна функция, а не за "кириз и гърмежи". :P

Потребителски аватар
Dan4ote
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dan4ote » Вто 06 яну 2009 10:25

Аз затова не бързам, защото ако отида в някой сервиз за гърнета, ведна ще кажат ще го направиме и не съм сигурен какво ще се получи, тъй като тази задна броня е направена да скрива ауспуха, за разлика от много дръги коли, при които може само да сложиш накрайник и си готов.

Потребителски аватар
Тони1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Тони1 » Вто 06 яну 2009 13:18

Чимей е много прав,аз ако се докопам до ауспуси от w8 не бих се замислил много много,вида че става готино спор няма.Ама истината е ,че колата ще се отпуши много хубаво,особено ако има някой друг жокер...предната ми кола беше с прави тръби от край до край с по голям диаметър и разлика огромна...

ауспуси Лазаров
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ауспуси Лазаров » Вто 06 яну 2009 14:54

Dan4ote написа:Аз затова не бързам, защото ако отида в някой сервиз за гърнета, ведна ще кажат ще го направиме и не съм сигурен какво ще се получи, тъй като тази задна броня е направена да скрива ауспуха, за разлика от много дръги коли, при които може само да сложиш накрайник и си готов.

За другите сервизи незнам а и не коментирам. Аз изработвам тия работи за които се коментира в темата - нови, по каталог и поръчка с две години гаранция, съобразявайки се с тип двигател, брони, звук който клиента желае и т.н. Защото да речем и Ситроен С4 също няма прорези на бронята, но става перфектно стига да се направи както трябва.

Потребителски аватар
ChimeyJimmey

Мнениеот ChimeyJimmey » Вто 06 яну 2009 15:01

Изцяло от неръждавейка или само отвън, а? :)

ауспуси Лазаров
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ауспуси Лазаров » Вто 06 яну 2009 15:15

ChimeyJimmey написа:Изцяло от неръждавейка или само отвън, а? :)

Според поръчката. На много колеги се изработват от цинк, защото е по-ефтино пак с две години гаранция и карат 100-150 000 км. на газ. Работи се по съвсем различна технология, много различна от тип конфекция. :lol:

Потребителски аватар
ChimeyJimmey

Мнениеот ChimeyJimmey » Вто 06 яну 2009 15:26

Предполагам, че маса народ ще рипа до небето да извади този звук, например.
Пък той само с тръби май не става...
Мен звука не ме интересува изобщо, но на клипа ми харесва как деликатно са скрити ауспусите и такива ги искам. :wink:

ауспуси Лазаров
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ауспуси Лазаров » Вто 06 яну 2009 15:39

ChimeyJimmey написа:Предполагам, че маса народ ще рипа до небето да извади този звук, например.
Мен звука не ме интересува изобщо, но на клипа ми харесва как деликатно са скрити ауспусите и такива ги искам. :wink:

Определено само с тръби не става. Ще трябва и гърнета или цяла нова инсталация, зависи от желанията и финансовите възможности. За мен не е проблем. :lol:

Потребителски аватар
Dan4ote
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dan4ote » Вто 06 яну 2009 18:55

ауспуси Лазаров написа:
ChimeyJimmey написа:Предполагам, че маса народ ще рипа до небето да извади този звук, например.

Определено само с тръби не става. Ще трябва и гърнета или цяла нова инсталация, зависи от желанията и финансовите възможности. За мен не е проблем. :lol:

Определено искам да вади хубав звук, този от клипа е точно това което искам или нещо подобно, все пак съм далеч от W8.
Другото нещо е, че искам да са прикрити, и съвесем леко да се подават, както каза ChimeyJimmey. Пиши на ЛС да се разберем допълнително.

ауспуси Лазаров
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ауспуси Лазаров » Вто 06 яну 2009 19:28

Dan4ote написа:
ауспуси Лазаров написа:

Определено искам да вади хубав звук, този от клипа е точно това което искам или нещо подобно, все пак съм далеч от W8.
Другото нещо е, че искам да са прикрити, и съвесем леко да се подават, както каза ChimeyJimmey. Пиши на ЛС да се разберем допълнително.

Колега, няма какво да ви пиша на ЛС. В крайна сметка когато имам нужда от зъболекар да речем аз го търся, не чакам той да ми се обажда. Коодинатите ми ги има във форума.

Потребителски аватар
Тони1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Тони1 » Вто 06 яну 2009 19:44

Аз ,защо ли си мисля че 8 цилиндровият звук на w8 не ще излезе дори и с тръби и гърнета от наса :)

Потребителски аватар
ChimeyJimmey

Мнениеот ChimeyJimmey » Вто 06 яну 2009 19:49

Е, аз това имах предвид, ама... :roll:
Г-н Лазаров ще да е признат мастер-джедай на ауспусите, ако го докара само с кюнци и грънци... mhihi

Между другото, точно като на този от клипа, леко подаващи се под бронята са доста приемливи за мен. :041:

Потребителски аватар
Dan4ote
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dan4ote » Вто 06 яну 2009 20:10

ауспуси Лазаров написа:
Dan4ote написа:
ауспуси Лазаров написа:

Колега, няма какво да ви пиша на ЛС. В крайна сметка когато имам нужда от зъболекар да речем аз го търся, не чакам той да ми се обажда. Коодинатите ми ги има във форума.

имах предвид да кажеш цени и да не излезе като реклама или нещо подобно, затова така тактично ти писах. Не съм искал да ти се правя на интересен.

В същност имаш ли някакви снимки, които можеш да покажеш

Върни се в “Passat”