Това може да ти послужи

to4ko написа:Въпроса ми е следният.карам пасат 00 година 1.9 ТДИ 131 коня/двигателя е сменян/ с 2 ауспуха е излизащи от едно гърне Може ли да се сложат 4 ауспуха
Dan4ote написа:Аз затова не бързам, защото ако отида в някой сервиз за гърнета, ведна ще кажат ще го направиме и не съм сигурен какво ще се получи, тъй като тази задна броня е направена да скрива ауспуха, за разлика от много дръги коли, при които може само да сложиш накрайник и си готов.
ChimeyJimmey написа:Предполагам, че маса народ ще рипа до небето да извади този звук, например.
Пък той само с тръби май не става...
Мен звука не ме интересува изобщо, но на клипа ми харесва как деликатно са скрити ауспусите и такива ги искам.
ауспуси Лазаров написа:ChimeyJimmey написа:Предполагам, че маса народ ще рипа до небето да извади този звук, например.
Мен звука не ме интересува изобщо, но на клипа ми харесва как деликатно са скрити ауспусите и такива ги искам.
Определено само с тръби не става. Ще трябва и гърнета или цяла нова инсталация, зависи от желанията и финансовите възможности. За мен не е проблем.
Dan4ote написа:ауспуси Лазаров написа:ChimeyJimmey написа:Предполагам, че маса народ ще рипа до небето да извади този звук, например.
Определено само с тръби не става. Ще трябва и гърнета или цяла нова инсталация, зависи от желанията и финансовите възможности. За мен не е проблем.
Определено искам да вади хубав звук, този от клипа е точно това което искам или нещо подобно, все пак съм далеч от W8.
Другото нещо е, че искам да са прикрити, и съвесем леко да се подават, както каза ChimeyJimmey. Пиши на ЛС да се разберем допълнително.
ауспуси Лазаров написа:Dan4ote написа:ауспуси Лазаров написа:ChimeyJimmey написа:Предполагам, че маса народ ще рипа до небето да извади този звук, например.
Определено искам да вади хубав звук, този от клипа е точно това което искам или нещо подобно, все пак съм далеч от W8.
Другото нещо е, че искам да са прикрити, и съвесем леко да се подават, както каза ChimeyJimmey. Пиши на ЛС да се разберем допълнително.
Колега, няма какво да ви пиша на ЛС. В крайна сметка когато имам нужда от зъболекар да речем аз го търся, не чакам той да ми се обажда. Коодинатите ми ги има във форума.
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 20 госта