Това може да ти послужи
Може ли 4 ауспуха
-
ауспуси Лазаров
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Може ли 4 ауспуха
to4ko написа:Въпроса ми е следният.карам пасат 00 година 1.9 ТДИ 131 коня/двигателя е сменян/ с 2 ауспуха е излизащи от едно гърне Може ли да се сложат 4 ауспуха
Колега всичко може да се направи- няма невъзможни неща. Към вас има само две изисквания:
- да си изберете и решите какъв звук искате да има
- и да си намерите каквито ( и колко) искате накрайници
А за повече подробности, на място.
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Като си завърша проекта по двигателя и т.н, ще направя и аз тази процедура.
Но не желая да се виждат. Така, както са си скрити под задната кора на бронята, си ми харесва повече.
Некой си тука може да рече "Ми што ше гУ праиш тугас ве?!", на което ще отвърна, че ауспусите си имат една друга и основна функция, а не за "кириз и гърмежи".
Но не желая да се виждат. Така, както са си скрити под задната кора на бронята, си ми харесва повече.
Некой си тука може да рече "Ми што ше гУ праиш тугас ве?!", на което ще отвърна, че ауспусите си имат една друга и основна функция, а не за "кириз и гърмежи".
-
ауспуси Лазаров
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Dan4ote написа:Аз затова не бързам, защото ако отида в някой сервиз за гърнета, ведна ще кажат ще го направиме и не съм сигурен какво ще се получи, тъй като тази задна броня е направена да скрива ауспуха, за разлика от много дръги коли, при които може само да сложиш накрайник и си готов.
За другите сервизи незнам а и не коментирам. Аз изработвам тия работи за които се коментира в темата - нови, по каталог и поръчка с две години гаранция, съобразявайки се с тип двигател, брони, звук който клиента желае и т.н. Защото да речем и Ситроен С4 също няма прорези на бронята, но става перфектно стига да се направи както трябва.
-
ауспуси Лазаров
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Предполагам, че маса народ ще рипа до небето да извади този звук, например.
Пък той само с тръби май не става...
Мен звука не ме интересува изобщо, но на клипа ми харесва как деликатно са скрити ауспусите и такива ги искам.
Мен звука не ме интересува изобщо, но на клипа ми харесва как деликатно са скрити ауспусите и такива ги искам.
-
ауспуси Лазаров
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ChimeyJimmey написа:Предполагам, че маса народ ще рипа до небето да извади този звук, например.
Определено само с тръби не става. Ще трябва и гърнета или цяла нова инсталация, зависи от желанията и финансовите възможности. За мен не е проблем.
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ауспуси Лазаров написа:ChimeyJimmey написа:Предполагам, че маса народ ще рипа до небето да извади този звук, например.
Определено само с тръби не става. Ще трябва и гърнета или цяла нова инсталация, зависи от желанията и финансовите възможности. За мен не е проблем.
Определено искам да вади хубав звук, този от клипа е точно това което искам или нещо подобно, все пак съм далеч от W8.
Другото нещо е, че искам да са прикрити, и съвесем леко да се подават, както каза ChimeyJimmey. Пиши на ЛС да се разберем допълнително.
-
ауспуси Лазаров
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Dan4ote написа:ауспуси Лазаров написа:ChimeyJimmey написа:Предполагам, че маса народ ще рипа до небето да извади този звук, например.
Определено искам да вади хубав звук, този от клипа е точно това което искам или нещо подобно, все пак съм далеч от W8.
Другото нещо е, че искам да са прикрити, и съвесем леко да се подават, както каза ChimeyJimmey. Пиши на ЛС да се разберем допълнително.
Колега, няма какво да ви пиша на ЛС. В крайна сметка когато имам нужда от зъболекар да речем аз го търся, не чакам той да ми се обажда. Коодинатите ми ги има във форума.
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ауспуси Лазаров написа:Dan4ote написа:ауспуси Лазаров написа:ChimeyJimmey написа:Предполагам, че маса народ ще рипа до небето да извади този звук, например.
Колега, няма какво да ви пиша на ЛС. В крайна сметка когато имам нужда от зъболекар да речем аз го търся, не чакам той да ми се обажда. Коодинатите ми ги има във форума.
имах предвид да кажеш цени и да не излезе като реклама или нещо подобно, затова така тактично ти писах. Не съм искал да ти се правя на интересен.
В същност имаш ли някакви снимки, които можеш да покажеш