Passat B5 и B5.5 - подобрения и обща информация за модела
Re: Passat B5 и B5.5-тунинг,подобрения,ремонти
да, аз не обичам да плащам :), не знам дали няма повече опции с платената, но и това, което има в момента ми е достатъчно.
- KBK
- Автомобил: VW PASSAT b5.5
- Двигател: 2.0i AZM
Аз съм с Lite от 2 години и не съм имал проблем със свързването.
Има ли проблем да се оставя elm327 на буксата за постоянно ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Стана ми интересно. Някакви параметри могат ли да се променят с това? Или настройки?
Тава за VAG ли е или е универсално?
Ако върши работа ще е много удобно, щото да се влачи лаптоп за всичко не е удобство....
Тава за VAG ли е или е универсално?
Ако върши работа ще е много удобно, щото да се влачи лаптоп за всичко не е удобство....
Само за четене на данни, нулиране на сервизни интервали, четене и изчистване на грешки, coding процедури няма. Универсално е, но не сработва на всичко. Пробвано на Passat 2001, Focus 2007, Tranzit 2005 работи. На Land Rover Discovery2, hyundai coupe не бачка.
-
- Автомобил: C220
- Двигател: CDI 2007
Сега и аз ще си поръчам такъв ЕЛМ327. Понеже съм с iOS - предполагам програмата за свързване ще е тази: EOBD Facile - OBD2 Car Diagnostic Scan Tool by OUTILS OBD FACILE SARL
https://appsto.re/bg/HqzJQ.i
Ако никой не я е пробвал, като ми пристигне и пробвам ще дам отзив!
https://appsto.re/bg/HqzJQ.i
Ако никой не я е пробвал, като ми пристигне и пробвам ще дам отзив!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодара за отговора.
Ще се разровя , иска ми се да намеря модел с най много функционални възможности. За VAG , другите марки засега не ме интересуват.
Ще се разровя , иска ми се да намеря модел с най много функционални възможности. За VAG , другите марки засега не ме интересуват.
-
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN 1997
Няма да намериш нищо.. Това се свързва само с ECU.
Само да кажа, че при мен (Б5 AFN без CAN) се наложи да кажа на програмата кой протокол за комуникация да използва, понеже на автоматичен режим не искаше да се свърже. След като зададох протокола в настройките на програмата (Torque Pro), всичко тръгна като по часовник и си върши перфектно работата, за която си го взех тоя ELM, а именно борд компютър. С малко играчка показва почти реален разход (оставил съм го леко завишен, че да се стряскам
)
Само да кажа, че при мен (Б5 AFN без CAN) се наложи да кажа на програмата кой протокол за комуникация да използва, понеже на автоматичен режим не искаше да се свърже. След като зададох протокола в настройките на програмата (Torque Pro), всичко тръгна като по часовник и си върши перфектно работата, за която си го взех тоя ELM, а именно борд компютър. С малко играчка показва почти реален разход (оставил съм го леко завишен, че да се стряскам

- Xaxy
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: AFN 1.9 TDI 110
Колеги,приятел ми подари пластмасата,която е над акумулатора,сервото и еку тъй като има излишна. Та капака над акумулатора го няма,търсих в моргите но без успех. От къде може се намери? Също така намерих капака,които е над филтър кутията на въздушния за 10 лв. вижда ми се множко за една пластмаса...?
Абе много. Ами намери го по евтино. Макар че може и без него.
Важни са - кората под мотора, кората над климатичният филтър за купето и капака над акуто, както и кората над мотора донякъде за да запазва повече топлина през зимата и хлад през лятото.
Капака над акуто го купувах от магазина като оригинална част за 20-30 лева. Той пък е още по скъп. Но е съществен !
Важни са - кората под мотора, кората над климатичният филтър за купето и капака над акуто, както и кората над мотора донякъде за да запазва повече топлина през зимата и хлад през лятото.
Капака над акуто го купувах от магазина като оригинална част за 20-30 лева. Той пък е още по скъп. Но е съществен !
-
- Автомобил:
- Двигател:
Xaxy написа:Колеги,приятел ми подари пластмасата,която е над акумулатора,сервото и еку тъй като има излишна. Та капака над акумулатора го няма,търсих в моргите но без успех. От къде може се намери? Също така намерих капака,които е над филтър кутията на въздушния за 10 лв. вижда ми се множко за една пластмаса...?
ако за това говориш

в порше софия изток струва 19,34 лв !
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
KBK написа:Аз съм с Lite.
Снощи изтеглих същата, и с нея не работи.
Явно дивайса е заминал.
Но от какво се е скапал?
- Xaxy
JuStan написа:Xaxy написа:Колеги,приятел ми подари пластмасата,която е над акумулатора,сервото и еку тъй като има излишна. Та капака над акумулатора го няма,търсих в моргите но без успех. От къде може се намери? Също така намерих капака,които е над филтър кутията на въздушния за 10 лв. вижда ми се множко за една пластмаса...?
ако за това говориш
в порше софия изток струва 19,34 лв !
Благодаря ти,точно този капак търсех.

3B1 819 422 A 01C ето и парт номер клиентска цена под 20 лв , ако ти направят отстъпка може до 15лв да падне.
- Xaxy
Благодаря,а доколкото з капака над кутията на въздушния филтър,просто питах за цената да не би момчето да се прекара много.