, сега ми препоръчаха сервиз в Свищов и оставих колата там. Цените, които ми казаха - 60 лева труд и 25 шлайф, вече според зависи в какво състояние са гумичките може да стъпи повечко процедурата. Та от роднина частите -(Reinz) гарнитура на главата, на капака на клапаните, за изпускателния и всмукателния и 2 семеринга, гумички за клапаните - 49 лева, филтър Ман около 6-7 лева и масло 10в40 Цепса 27 лева 4 литра (с огромно намаление за всичко). А дано я оправят, че вече не ми останаха нерви 
ПС. Сега пристигнаха

трябваше да сменя старото масло, защото беше "пресечено" и беше вече на около 10 К километра и нямаше вариант да го върна, дори не съм си го и помислял. Сега наситина реших да взема по-евтино и преимерно зависи как се държи евентуално да го сменя в по-къс диапазон
. Сега от няколко дена я карам и маркучите са меки дори и след като стигне оптимална температура - а преди не беше така, нищо общо, вижда се в казанчето какво става (свалих го за да го почистя преди дефлорацията на двигателя
) и мога да кажа, че моите маркучи са най-опипваните - вече от проверки съм ги полирал и са като от аптека извадени
. Тези дние ще я покарам извънградско по-дълго и се надявам всичко да е наред. 
. Разправя, че като взел да го разпробива, свредлото го ядяло като краве масло. Според съседа оригинални болтове са по 15-20 лв единият. И така...