polovera_9n3 написа:Добре, ама ако както казваш е помпата, с това зверското бучене и вибрации- цялата кола като я барнеш вибрираше- пък сега не... би трябвало да се прецака, сега я кара, засега няма проблем- чудна работа ...ама пък то освен помпата няма какво друго да бучи отзад. Комфорта беше ПОД водата
няма какво да е освен помпа, не мога да си представя как е бучала, но чак да се клати цялата кола звучи странно
Не, не е тоя колега, неговия още не е протекъл - та той е само на 172 000км. . А тя колата не се клатеше, ами като сложих ръка на калника вибрира като телефон в ръката... Щом се налагаше да викаме за да се чуем до колата.... .. Георги, сега кажи, че в твоя пасатко влиза още вода след такова яко мазане.....влиза ли още?
Ако Пасата на колегата ти е като на Хаху - AFN, няма помпа в резервоара. Там отстрани на багажника е сирената на алармата, най-вероятно е от нея, щом и комфорт модула е бил наводнен...
Малко да вдигна темата; С колегата Половера намазахме на-ново, всички врати с силикон имаше дъждове, вода няма никаква в купето. Преди малко отивам на автомивка, излизам от автомивката отново има вода в краката..... Но този път интересното е, че при комфорт-модула нямаше капка вода, а само отгоре на мокета..... Вече и аз незнам къде да търся проблема, може странно да звучи, но напоследък когато вали дъжд, или колата я закарам на автомивка, там където е кутията на компютъра водата се събира, а не се изтича веднага към каналите..... Сега изсипах едно шише "5 литра" , водата изобщо не се отича към канала, а стой там където е компа..... Колата нарочно я паркирам под лек наклон, че да може се отича, но пак си стой..... След 10 мин чак се отече напълно..... Моля колеги помагайте, че направо не може се ходи спокойно на автомивка..... В неделя пак ши ида, но ши взема некой с мен да гледа от къде влиза водата....
Здравейте колеги, днес разбрах от къде влиза вода в купето, направо щях да се
Водата в купето влиза от страничното огледало, от там се стича през тонколонката и всичко се оттича към комфорт-модула "отгоре" , а отдолу пак всичко беше сухо.... Сложихме силикон, но явно не сме го направили като хората, пак влизаше вода в купето, но мен ме съмнява дали не го оставихме малко време да съхне.....
Та през седмицата, ще намажа т'ва огледало яко с силикон, та проблема да се реши...