Можеш -естествено, ама за какво ти е ? Това не са стопове, а заден фар за мъгла !
Както виждаш точно от греенето при мене е думнала по слабата жичка-направо си пари тия 21 вата още при пускането си !
Ако все пак искаш да го направиш, вероятно ще ти се наложи да прекараш жкабел от ляво до десният стоп. Едва ли има кабел в дясно който идва за тази функция.
Аз не намирам смисъл- просто тук не се търси естетика, ами функционалност и сигнализация при мъгла, която е най ефективна в този си вид-някой кара след тебе в мъгла и изведнъж от рано вижда единият по ярък стоп по в ляво- така вече е придобил инфо за присъствието ти - после вижда и от другата страна габарита ти и вече знхае че си с Автомобил.
Мисля че на брато аудито В4 е с два фара за мъгла отзад, но другаде не съм видял повече така изпълнена тази функция.
Сигурно искаш в нормално време да ги пускаш и двата отзад да ти светят, но това не е добра идея- просто при брат ми съм карал зад него- знаеш ли че дразни и заслепява леко. А това не е идеята !
Та и бушон сигурно ще сменяш и тнт.
Твоя воля е все пак, но имви в предвид че, в нормално време е дразнещо !
Докато пишех и колегата yanio ме изпревари, но и той ти казва че е безмислено това !

Тя инсталацията на тая кола е достатъчно натоварена и без това . С тези 4 крушки на габарита, не случайно се премина на светодиодни стопове и фарове в най последните версии на скъпите коли.