Теч на вода от климатроника

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
lover4o
Автомобил:
Двигател:

Теч на вода от климатроника

Мнениеот lover4o » Съб 09 авг 2008 17:44

Колегиии днес стана не6то лошо протече вода в купето.... значи под жабката долу в ляво явно тръбичката от която се изтича водата от конденза явно от нея течеее и то където е снадката с друга тръбааа има едно като дунапренено уплътнение ли и аз не зная какво играе там но бая води4ка потече вътреее.... някои може ли да ми каже дали се сменя това уплътнение дали е запъшена тръбичката дето трява да излезе водата,къде се стича водата като мине през тая тръбичка или просто нещо като съветче.... благодаря предварително винаги сте помагали щото тука има хора с богат опит.... пассат 1.9 ТДИ 110к.с. 1997

doktorra
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот doktorra » Нед 24 авг 2008 11:42

И аз имам подобния проблем :cry:
Само че на мене ми тече вода отзаде в дясно под задна дясна стелка :evil: Почти винаги ми е мокро там :cry: :cry: :cry: Ще ме е интересно как се отстранява това ???? Колеги помагйте !!!! :?:

kristian112
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristian112 » Вто 26 авг 2008 15:46

Първо поизчистете листата,клечките и другите мизерии около акумулатора и би трябвало да спре.

Потребителски аватар
passat4o
Автомобил: VW PASSAT BlueTDI 143 кс
Двигател: CBAC
Контакти:

Мнениеот passat4o » Вто 26 авг 2008 22:27

може и да се е пукнало казанчето на парното или нещо подобно беше,един приятел имаше подобен проблем

Потребителски аватар
raziel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот raziel » Вто 26 авг 2008 22:42

kristian112 написа:Първо поизчистете листата,клечките и другите мизерии около акумулатора и би трябвало да спре.

Послушаите колегата,
отдоло под акумулатора има две дупки изчистете ги.
Другото е погледнете в дясно до филтъра на купето точно до самият калник и там където влиза върха на капака има малка дупка, ако там е задръстено от боклуци стичащата се вода започва вместо се стича към дупките под акумулатора, да се стича навътре към купето, а точно там се намира и въздухопровода водещ до задната дясна седалка и почва да пълни купето. аз превантивно съм сложил и черен силикон, след като преди 2 години си изгорих компютъра на скоростите от подобно наводнение...

Върни се в “Passat”