Теч на вода от климатроника
Теч на вода от климатроника
Колегиии днес стана не6то лошо протече вода в купето.... значи под жабката долу в ляво явно тръбичката от която се изтича водата от конденза явно от нея течеее и то където е снадката с друга тръбааа има едно като дунапренено уплътнение ли и аз не зная какво играе там но бая води4ка потече вътреее.... някои може ли да ми каже дали се сменя това уплътнение дали е запъшена тръбичката дето трява да излезе водата,къде се стича водата като мине през тая тръбичка или просто нещо като съветче.... благодаря предварително винаги сте помагали щото тука има хора с богат опит.... пассат 1.9 ТДИ 110к.с. 1997
-
- Автомобил:
- Двигател:
- raziel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kristian112 написа:Първо поизчистете листата,клечките и другите мизерии около акумулатора и би трябвало да спре.
Послушаите колегата,
отдоло под акумулатора има две дупки изчистете ги.
Другото е погледнете в дясно до филтъра на купето точно до самият калник и там където влиза върха на капака има малка дупка, ако там е задръстено от боклуци стичащата се вода започва вместо се стича към дупките под акумулатора, да се стича навътре към купето, а точно там се намира и въздухопровода водещ до задната дясна седалка и почва да пълни купето. аз превантивно съм сложил и черен силикон, след като преди 2 години си изгорих компютъра на скоростите от подобно наводнение...