имам кола пасат 2000 година,4x4,2.5 TDI,v6,автоматик,Triptronik оба4е имам един проблем при километража сфети една лмби4ка с удивителен знак а на копютара ми пише постояно STOP! и нещто друго ама е на друг език мн ще сум благодарен ако некои каже от какво може да е това ,ходих до сервиз оба4е неми казаха мн казаха 4е е неква прожинка от ру4ната кум задните накладки и небила зака4ена !!!
Оправи си наистина правописа.
Компютър се пише!
mod edit: dobrinb

Б5 бордови компютър проблем !!!
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Градски, бягай много спешно на сервиз!
Едното място е в двора на ХЕИ.
Другото е минаваш моста посока Карловско шосе и веднага след него завиваш в дясно, към Търговиите. В ляво ще стигнеш едно мостче. Завиваш по него и пътя ще те отведе до едни халета със сервизи. Последното хале човекът съм го пробвал. Ако не друго- поне разсъждава, преди да прави нещо!
Третото, разбира се е ХААС, но там малко главите ги режат през кръста!
Имаш достатъчно добра и скъпа кола!
Не я орезилявай за смешни стотинки!
Едното място е в двора на ХЕИ.
Другото е минаваш моста посока Карловско шосе и веднага след него завиваш в дясно, към Търговиите. В ляво ще стигнеш едно мостче. Завиваш по него и пътя ще те отведе до едни халета със сервизи. Последното хале човекът съм го пробвал. Ако не друго- поне разсъждава, преди да прави нещо!
Третото, разбира се е ХААС, но там малко главите ги режат през кръста!

Имаш достатъчно добра и скъпа кола!
Не я орезилявай за смешни стотинки!
-
- Автомобил: VW GOLF 7 SPORTSVAN
- Двигател: 2015
-
- Автомобил:
- Двигател:
Хммм, относно кухите лейки в Хаас. Интересно запознай участниците в форума с проблема си, защото очевидно не си много в час, и постваш само за да пишеш актив. Какво общо има механичен дефект в кулъра с електронният. В случаят компютър,който най вероятно е отчел грешка на тестера за дефект в моторна електроника, и най вероятна загуба на мощност от маркуча на кулъра или прецакан ТПС. Щом ти е казан че имаш дефектен упр.блок, значи е така, че не се е обадил още скачай до небесата, а проблемът с маркуча за 1.9 тди пасати 5 серия това е всеобщ проблем. На седмица в представителните сервизи влиза поне по един с такъв проблем, така че много ме съмнява да не се разпонае дефект в моторна електроника от механичен дефект в турбо-компресора. Моето мнение, е че си отишъл за елкон напрвена ти е диагностика компютарът ти е отчел грешка в моторна електроника, казали са ти цената, хванал си се за главата, и си отишъл да провериш при най близкият квартален майстор какво е положението, той е видял спуканият маркуч, сменил си го и сега колата ти върви, до кога обаче не се знае. Така, че преди да постваш безмислени коментари, консултирай се с някой компетентен.
П.С.
Ако не си доволен от представителните сервизи, ще те посъветвам не скопявай хубавият ти автомобил, с консултаций при гаражни майстори.
П.С.
Ако не си доволен от представителните сервизи, ще те посъветвам не скопявай хубавият ти автомобил, с консултаций при гаражни майстори.