спиране на вибрациите в дръжките на б5 - как ?

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Peteff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

спиране на вибрациите в дръжките на б5 - как ?

Мнениеот Peteff » Чет 25 сеп 2008 6:45

здравейте колеги!външните дръжки на вратите от дясната страна на колата много лошо ми вибрират понякога от баса на музиката и се чудя могат ли да се стегнат или нещо такова за да спра вибрирането , което ме дразни.предна лява дръжка пък вибрира като отворя леко стъклото. дясното огледало и то прави така от музиката, но предполагам то неможе да се стегне?някакви идеи ?благодаря предварително

Потребителски аватар
Fr3nzY
Автомобил: VW Passat
Двигател: AFB V6 TDI

Мнениеот Fr3nzY » Чет 25 сеп 2008 10:25

На мен също лявото ми огледало вибрира от музиката дори и при затваряне на вратата пак издава същия звук дрънн се чува.

Потребителски аватар
drakano
Автомобил: S6 2.2TQ ABT
Двигател: AAN
Контакти:

Мнениеот drakano » Чет 25 сеп 2008 12:51

За огледалото - и мойто правеше така, но малко топъл силикон по пластмаските и вече няма грижи.За вратите то си е детска болест свалиш ли малко прозореца и стъклата задрънчават, има едни водачи по които върви прозореца, мисля че трябва да се корегират или наместат, но на мен все не ми остава време:(.

Потребителски аватар
Peteff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Peteff » Чет 25 сеп 2008 18:14

drakano написа:За огледалото - и мойто правеше така, но малко топъл силикон по пластмаските и вече няма грижи.За вратите то си е детска болест свалиш ли малко прозореца и стъклата задрънчават, има едни водачи по които върви прозореца, мисля че трябва да се корегират или наместат, но на мен все не ми остава време:(.

като сваля прозореца ми задрънчава дръжката колега . и какъв е тоя топъл силикон ? за дръжките ме интересува по принцип някак оправят ли се или просто са си така

Потребителски аватар
drakano
Автомобил: S6 2.2TQ ABT
Двигател: AAN
Контакти:

Мнениеот drakano » Вто 30 сеп 2008 15:27

Топъл силикон за ел. пистолет имам предвид.А за дръжките не знам при мен дрънчат стъклата, като са свалени.

Потребителски аватар
Peteff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Peteff » Вто 30 сеп 2008 18:12

сещам се . но каде се пуска силикона , по фугите ли ? мисля си че ще седи грозно ако е там ...

Върни се в “Passat”