спиране на вибрациите в дръжките на б5 - как ?
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
спиране на вибрациите в дръжките на б5 - как ?
здравейте колеги!външните дръжки на вратите от дясната страна на колата много лошо ми вибрират понякога от баса на музиката и се чудя могат ли да се стегнат или нещо такова за да спра вибрирането , което ме дразни.предна лява дръжка пък вибрира като отворя леко стъклото. дясното огледало и то прави така от музиката, но предполагам то неможе да се стегне?някакви идеи ?благодаря предварително
- drakano
- Автомобил: S6 2.2TQ ABT
- Двигател: AAN
- Контакти:
За огледалото - и мойто правеше така, но малко топъл силикон по пластмаските и вече няма грижи.За вратите то си е детска болест свалиш ли малко прозореца и стъклата задрънчават, има едни водачи по които върви прозореца, мисля че трябва да се корегират или наместат, но на мен все не ми остава време:(.
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
drakano написа:За огледалото - и мойто правеше така, но малко топъл силикон по пластмаските и вече няма грижи.За вратите то си е детска болест свалиш ли малко прозореца и стъклата задрънчават, има едни водачи по които върви прозореца, мисля че трябва да се корегират или наместат, но на мен все не ми остава време:(.
като сваля прозореца ми задрънчава дръжката колега . и какъв е тоя топъл силикон ? за дръжките ме интересува по принцип някак оправят ли се или просто са си така