Б4 и въпрос за хидравликата

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
stereofonix
Автомобил:
Двигател:

Б4 и въпрос за хидравликата

Мнениеот stereofonix » Съб 04 окт 2008 18:49

Колата е Пасат Б4 95-та ADZ. В последно време ми се струва че хидравликата се върти тежко. Те4ове няма от никъде, поне на земята сутрин като я вадя от гаража под нея няма нищо. Маслото за хидравликата в казан4ето е малко над максимума. На цвят ми се вижда зелено, така леко тъмно зелено. Идеи какво да правя. Всичко дали е наред и аз си внушавам че се върти тежко.Другото коеот ми прави впечатление че при въртене на волата в завои при ниска скорос се чува леко скърцане каточели идва от пластмасите около волана.Като включа на 1-ва при тръгване като се вдигне предницата леко пак се 4ува едно пука от към волана но без да го въртя.Това не се чува всеки път. Кое от кое може да колеги. От какво съм взел колата макферсони и тампони не съм сменял. Това е близо 8 месеца.

Потребителски аватар
suba
Автомобил: AUDI А6
Двигател: APS

Мнениеот suba » Нед 05 окт 2008 13:54

Най-вероятно ти заминава помпата за хидравликата.Но обикновенно когато тя замине започва да вие,так,че може и рейката да ти прави проблем.Но според мен е помпата.А за скърцането на пластмаса от волана си е нормално,не бой се.Моя съвет е да я погледне майстор.

Гергин
Автомобил: Passat 4
Двигател: AGG

Мнениеот Гергин » Нед 05 окт 2008 22:07

suba написа:Най-вероятно ти заминава помпата за хидравликата.Но обикновенно когато тя замине започва да вие,так,че може и рейката да ти прави проблем.Но според мен е помпата.А за скърцането на пластмаса от волана си е нормално,не бой се.Моя съвет е да я погледне майстор.

Ти го успокои :lol: :lol:

Колега, караи си колата и не се коси. Като спре да се върти тогава ще му мислиш.

Потребителски аватар
stereofonix
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stereofonix » Пон 06 окт 2008 20:28

аа колеги недеите така .. като спре да се върти тогава... не може така ... гадно ми е като нещо не е както трябваю. Мился да ходя на доктор поне да каже какво и е и после ще споделя с вас.

Потребителски аватар
stereofonix
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stereofonix » Пон 06 окт 2008 21:34

колеги някъде по хидравликата има ли някакав филтър ?

Върни се в “Passat”