Б4 и въпрос за хидравликата
- stereofonix
- Автомобил:
- Двигател:
Б4 и въпрос за хидравликата
Колата е Пасат Б4 95-та ADZ. В последно време ми се струва че хидравликата се върти тежко. Те4ове няма от никъде, поне на земята сутрин като я вадя от гаража под нея няма нищо. Маслото за хидравликата в казан4ето е малко над максимума. На цвят ми се вижда зелено, така леко тъмно зелено. Идеи какво да правя. Всичко дали е наред и аз си внушавам че се върти тежко.Другото коеот ми прави впечатление че при въртене на волата в завои при ниска скорос се чува леко скърцане каточели идва от пластмасите около волана.Като включа на 1-ва при тръгване като се вдигне предницата леко пак се 4ува едно пука от към волана но без да го въртя.Това не се чува всеки път. Кое от кое може да колеги. От какво съм взел колата макферсони и тампони не съм сменял. Това е близо 8 месеца.
-
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
suba написа:Най-вероятно ти заминава помпата за хидравликата.Но обикновенно когато тя замине започва да вие,так,че може и рейката да ти прави проблем.Но според мен е помпата.А за скърцането на пластмаса от волана си е нормално,не бой се.Моя съвет е да я погледне майстор.
Ти го успокои

Колега, караи си колата и не се коси. Като спре да се върти тогава ще му мислиш.
- stereofonix
- Автомобил:
- Двигател:
- stereofonix
- Автомобил:
- Двигател: