Здравейте на всички аз сам нов тук и се извинявам ако не пиша на правилното място.
Аз живея в Лос Анджелес. Преди 1 седмица си купих пасат 2002 2.8 V6 Б 5.5 и има 3 проблема с него. 2 от които са по значителни а третия е нищожен.
Първия проблем е с отварянето на багажника. Единствения начин да го отключа е единстшено директно с ключа. Нито копчето на шофйорската врата нито това на дистанционното могат да го оключат. Когато натисна копчето на дистанционното 2 пати мигачите светшат но не се чува никакав шум от кам багажника и съответно не се отключва.
Втория ми проблем е сас екрана на борд комп. Когато колата е студена имам предвид ватре екрана е ОК но когато е жега екрана потамнява и почти нищо не се вижда на него.
И третия но най-маловажен проблем е пеплника. Отваря се нормално но когато искам да го затворя трябва да го драпна 2 3 пати напред на зад да за го затворя.
Ако някой има някакви идеи моля да сподели.
Предварително благодаря.
Пасат 2002 Б 5.5 Проблем с отварянето на багажника и ...
- soto73
- Автомобил: VW Passat B8 SPORT 2TDI BMT
- Двигател: CRLB 2015
- Контакти:
Здр.колега!За багажника пробвай след като го отключиш с ключа да го оставиш в това положение!После заключи с дистанционното и отключи!Мисля че трябва да се оправи!За дисплея не мога да помогна!И моя като е по-топло ми излизат половини цифри и черти,но вече не ми прави впечатление!За пепелника и моя заяжда,но това е по моя вина!За къв х.. ми трябваше да го вадя веднъж и аз не знам 

- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
При американските няма положението вечно заключено на багажника така че това което го съветваш няма как да стане
.Пробвай да не си оставил ключалкара която ти е на кората на вратата в положение заключено
Ако не е това е възможно комфорт модула да е....ва нещата.Направи диагностика ако е от него ще покаже.За таблото-оправя се със смяна на дисплея или ако ти е по евтино цяло табло(защото дисплеи продават само нови и са скъпи,а табла има и втора употреба)За пепелника същото купуваш нов или втора употреба(те май грам не бяха скъпи та не си струва да се мъчиш да го ремонтираш)

- kirhadj
- Автомобил:
- Двигател:
soto73 написа:Здр.колега!За багажника пробвай след като го отключиш с ключа да го оставиш в това положение!После заключи с дистанционното и отключи!Мисля че трябва да се оправи!За дисплея не мога да помогна!И моя като е по-топло ми излизат половини цифри и черти,но вече не ми прави впечатление!За пепелника и моя заяжда,но това е по моя вина!За къв х.. ми трябваше да го вадя веднъж и аз не знам
колегата е прав. Ако е заключен с ключа няма да се отваря с дистанционното, затова трябва да се остави в положение отключено, когато самата кола е отключена и тогава трябва да се пробва да се заключи и отключи. Ако не става значи има прекъснали жици към модула за отключване/заключване на багажника, но в никакъв случай не е комфорт модула, защото той подава едновременна команда към всички врати. По вероятно е да е прекъснала жица.
За дисплея, по добре смени само него, че с цялото табло е голяма разправия.
- ar0m1x
- Автомобил:
- Двигател:
Тия дни изпробвах това което ме посаветвахте но ... никакво подобрение. Какво мислите вие да ли да му направя компютърна диагностика(на багажника). Мислите ли че ще покаже какав е проблема.
Под компютърна диагностика имате предвид онова малкото комп. каде се закача на куплунга който е доло до педалите?
Извинявам се за вапроса но искам да сам на ясно.
Под компютърна диагностика имате предвид онова малкото комп. каде се закача на куплунга който е доло до педалите?
Извинявам се за вапроса но искам да сам на ясно.

Re:
dandrv написа:Колега имах същия проблем с багажника. Причината беше в самото бутонче на капака - виж да не ти е скъсана гумичката - влиза вода и мръсотия и то блокирав постоянно натиснато положение и прецаква цялото управление.
Трябва да се демонтира и почисти и смаже , а гумата залепи....
Колега най-вероятно е от машинката отзад на бравата. Има едно зъбно пласмасово колелце на което се изронват зъбите.
- RadoShopa
- Автомобил: Vw Passat
- Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
- Контакти:
Re:
Е явно си е им проблем на Пасатчетата задната врата.....и моя е така и още не ми е останало време да го разгадая-ту си се отваря нормално,ту при натискането на копчето на вратата се чува звук на отваряне,но уви-само до средно положение и трябва да ръчкам с ключа.......ще пробвам методите,Благодаря