Passat 2 не харесва когато вали дъжд-"ПОМОГНЕТЕ"
Passat 2 не харесва когато вали дъжд-"ПОМОГНЕТЕ"
Имам малък проблем.Когато вали дъжд и карам на бензин мотора заглъхва,натискаш педала до долу и след около 3-5 сек.двигателя се форсира.Това се случва почти постоянно когато вали,но на газ не го прави.Пасата е 2.0 115кс. но е с обикновенно газово "през дебитомера"
помогнете ми

- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Re: Passat 2 не харесва когато вали дъжд-"ПОМОГНЕТЕ"
Това е Пасат В3 а не Пасат 2 - преправи си заглваието,че иначе темата ти може да олети из небитието на изтритите теми 
Иначе за проблема ти - бих се заклел,че е електро проблем с кабелите ти ама ти казваш,че на газ няма проблем.Т.е. има проблем само не бензин,само когато вали дъжд и е много влажно? Някакви други аномалии да си забелязал? Данеби да ти се мокри въздушния филтър?

Иначе за проблема ти - бих се заклел,че е електро проблем с кабелите ти ама ти казваш,че на газ няма проблем.Т.е. има проблем само не бензин,само когато вали дъжд и е много влажно? Някакви други аномалии да си забелязал? Данеби да ти се мокри въздушния филтър?
- bnvp
- Автомобил: VW Passat B3
- Двигател: 2E 1991
Колега и при мен го прави този проблем когато вали много силен дъжд или като я измия под капака,колата е същата (2Е 115к.с.),но нямам газ.Оправя се сам,но след ден два.Един път реших да махна пластмасата над компа на инжекцията и видях,че върху него е текла вода,та си мисля,че от там идва проблема и като си изсъхне се оправя сама,но аз за всики случай си рестартирам и компа.
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
защо мислиш, че първата тема ти е изтрита, а тази заключена
хайде прочети правилата и пробвай пак
пък можеш ДОРИ и с търсачката да опиташ
хайде прочети правилата и пробвай пак
пък можеш ДОРИ и с търсачката да опиташ