Проблем с ABS при Пасат В5
Проблем с ABS при Пасат В5
Здравейте Колеги . Преди 2 месеца се сдобих с пасат В5 , 1.8Т , 1999 година и имам следния проблем , лампите за АБС и за спирачките от време на време светват , след това изгасват , няма някаква закономерност при светването им , в смисъл че понякога е веднага след запалване, друг път е след като колата качи 90 градуса . Проверих колата на тест и електрониката на АБС е ок , според монтьора има проблем с датчика на самото табло ....дали някой от вас се е сбльсквал с подобен проблем и може ли да ми даде съвет . Благодаря предварително !
Благодаря на всички, които споделиха мненията си. Аз намерих писано по тази тема , дори и линк към руски сайт с подробна инструкция за ремонта ..дали някои може да ми сподели , дали става въпрос за ремонт на самата електроника на АБС или на нещо друго ...пускам линк и ако става въпрос за същия проблем, моля да ми дадете инфо къде може да отстрянят проблема и за каква цифра приблизително говорим
ABS
колеги и аз съм със същия номер по бош на блока и проблема е подобен - след диагностика всички датчици са ок но при потегляне на колата лампата си светва и не гасне повече
има ли шанс да се отвори и оправи този блок без да се купува нов ??
има ли шанс да се отвори и оправи този блок без да се купува нов ??
abs
да за мъката е ясно то при тези коли вече всичко е така
а да ми препоръчате майстор или сервиз който прави тези неща чувал съм че някъде по симеон имало
поне да се пробва преди да почна да търся нов
а да ми препоръчате майстор или сервиз който прави тези неща чувал съм че някъде по симеон имало
поне да се пробва преди да почна да търся нов