проблем с вентилатора на парното при B3

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
jjjonnyyy
Автомобил:
Двигател:

проблем с вентилатора на парното при B3

Мнениеот jjjonnyyy » Пон 01 дек 2008 13:34

започна да ми стърже вентилатора на парното и като го свалих установих,че се е разбила предната месингова втулка. Някой може ли да ми каже къде правят или продават такива втулки, които изпълняват функцията на лагер. Колата е 1,8 моноинжекцион с климатик.

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Skoda Karoq FL + Passat B4 Syncro
Двигател: DXRB AGG
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Пон 01 дек 2008 22:11

Не съм виждал точно втулката а и едва ли е същата при мен понеже съм с клима ама гледах разни втулки и бръмбазлъци в един магазин за части Лада и други на симеон....не пречи да идеш да видите дали ще ти измислят нещо подобно....магазина се пада като завиеш от ботев по симеон към опълченска отляво точно преди първата пряка....демек диагнолано на Ауто +...с червени решетки и т.н....имат доста дреболии и предполагам ще измислят нещо...
Успех!

Потребителски аватар
Lisho
Автомобил:
Двигател:

Re: проблем с вентилатора на парното при B3

Мнениеот Lisho » Вто 02 дек 2008 9:32

jjjonnyyy написа:започна да ми стърже вентилатора на парното и като го свалих установих,че се е разбила предната месингова втулка. Някой може ли да ми каже къде правят или продават такива втулки, които изпълняват функцията на лагер. Колата е 1,8 моноинжекцион с климатик.

Не искам да те отчайвам, но този трик с втулката е загубена кауза.Нищо не помага всичко има временен ефект.Какво ли не сменях.Всичко трая ден до пладне.Накрая се опрви ..... с друг вентилатор от автоморгата само, че за него чаках около 20 дена защото нямаха в наличност.
Иде зима от вътре се запотяват стъклата. С едната ръка да се управлява, а с другата да се бършат стъклата не е работа иЗтина ти казвам вЕрвай ми.
Успех

Върни се в “Passat”