проблем с вентилатора на парното при B3
- jjjonnyyy
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с вентилатора на парното при B3
започна да ми стърже вентилатора на парното и като го свалих установих,че се е разбила предната месингова втулка. Някой може ли да ми каже къде правят или продават такива втулки, които изпълняват функцията на лагер. Колата е 1,8 моноинжекцион с климатик.
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq FL + Passat B4 Syncro
- Двигател: DXRB AGG
- Контакти:
Не съм виждал точно втулката а и едва ли е същата при мен понеже съм с клима ама гледах разни втулки и бръмбазлъци в един магазин за части Лада и други на симеон....не пречи да идеш да видите дали ще ти измислят нещо подобно....магазина се пада като завиеш от ботев по симеон към опълченска отляво точно преди първата пряка....демек диагнолано на Ауто +...с червени решетки и т.н....имат доста дреболии и предполагам ще измислят нещо...
Успех!
Успех!
Re: проблем с вентилатора на парното при B3
jjjonnyyy написа:започна да ми стърже вентилатора на парното и като го свалих установих,че се е разбила предната месингова втулка. Някой може ли да ми каже къде правят или продават такива втулки, които изпълняват функцията на лагер. Колата е 1,8 моноинжекцион с климатик.
Не искам да те отчайвам, но този трик с втулката е загубена кауза.Нищо не помага всичко има временен ефект.Какво ли не сменях.Всичко трая ден до пладне.Накрая се опрви ..... с друг вентилатор от автоморгата само, че за него чаках около 20 дена защото нямаха в наличност.
Иде зима от вътре се запотяват стъклата. С едната ръка да се управлява, а с другата да се бършат стъклата не е работа иЗтина ти казвам вЕрвай ми.
Успех