Проблем с лампата за спирачките и ABS - пасат б5
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с лампата за спирачките и ABS - пасат б5
Здравейте колеги! Имам следния проблем : при запалване на колата за момент ми светва червената лампата за спирачките и жълтата за abs-a и се чуват три писукания след което лампите загасват. Преди 1 седмица съм сменял накладки и дискове и течноста е ОК. Моля помогнете ако някой се е сблъсквал със същия проблем.
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- asio4658
- Автомобил:
- Двигател:
ами да ти кажа и при мен го прави това чудо по едното време, точно по времето по което хидравликата замина (поне аз така си мислех). Както си я карах така на майстор при никито ходих и ми адна акумулатора, даде той от голфчето ток, купих си нов акумулатор и познай какво, дойде си и хидравликата и това с абс-а и удивителната не се е показвало и т.н. Най-вероятно няма връзка = обаче факт-а си факт или ПРЕКРАСНА СЛУЧАЙНОСТ

-
- Автомобил:
- Двигател:
МИ аз вчера се загледах по двигатела и видях в дясно над предниа калник има един съд за маслко някакъв матов. Като погледнах там на дъното имаше съвсем малко маслко? Някой може ли да ми каже за какво е това маслко ( най вероятно за хидравликата ) и колко трябва да е пълен и с какво масло да го напълня ( аз лично там не видях мин и макс ). И другото нещо е че пак при палене нещо отпреде прехърква 2-3 пъти точно след като запали колата и първите 2-3 завоя след като тръгна ( имам предвид че като навивам волана се чувак пак лек звук).
-
- Автомобил:
- Двигател:
- KGL
- Автомобил: Passat B8 Alltr BMT 176kW TDI
- Двигател: CUAA 2016
- Контакти:
Съда който гледаш е за нивото на хидравличнаат течност. Хидравлична рейка и т.н. Нейния нивомер е на капачката, погледни внимателно. Ако почистиш съда от прах и мръсотия вероятно ще видиш, че се сипва хидравлична течност с определен номер написан отгоре на съда. Звуците който чиваш може би са от хидравличната рейка и липста на достатъчно течност. Проблема може би е, че от някъде губиш въпросната течност. Иди да ти прегледат хидравличната рейка. Вариантите са или рециклаж или нова. Ти сам избираш