А,няма проблеми,ей сега ги качвам ама проблема е,че при мен е с климатик ама то принципа е един и същ.
Ето :
Аз съм свалил всичко понеже радиатора ми е най-големия (те са 2 или 3 размера според двигателя и оборудването) и ми пречеше всичко а и при мен точно над охладителния минават маркучите за климатиковия и е сложничко.
По принцип щом искаш да промиеш преди да си сменил каквото и да е по системата сипи неква добавка за промиване и запали мотора,остави го да загрее добре,да поработи известно време и след това точи докато е топъл.Ако така ще го почистваш по-добре си смени и термостата,че да не пипаш повече по системата
Външния се вади по седлната методика поне при мен :
-сваля се всичко по предната маска,което може да се свали (без бронята понеже тя не пречи).
-после сваляш отвътре перките (щом си без клима - перката понеже е само една) заедно с цялото й тяло (да остане само радиатора).
-при мен самия радиатор беше завинтен на няколко места за към купето долу освен през перките - огледай го - едни къси самонарезни болтове.
-при мен после трябваше да се махнат казанчето за хидравликата,акумулатора,въздушния филтър с цялата му кутия и т.н. за да може радиатора да се изсуче и да излезе между маркучите за климатиковия ама ти едва ли ще го имаш този проблем
Успех!