Проблем след дъжд или миене при Пасат B5.5
Проблем след дъжд или миене при Пасат B5.5
След силен дъжд или миене не иска да запали. Завърта стартера едвам едвам. На таблото светват всички лампи. Като изсъхне след няколко часа се оправя. Ако и се даде ток от друг акумулатор пали веднага.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте , при мен (пасат Б5 - аз съм без пластмасата) съм забелязал когато си мия колата точно там където е акумулатора се събира вода, която явно не желае да се отича сама, а пък стига на 2-3 сантиметра от горния ръб на акумулатора ... което си ме плаши (да не стане късо някакво).След като покарам малко и се излива сама при някой по рязък завой ...
затова моля за хелп да кажете къде трябва да е отвора за отичане да го отпуша ако е запушен .... все пак цялата вода от предното стъкло при дъжд отива точно там , не_може да няма някво каналче за отичане.
мерси предварително
mod edit: gr_kanev
затова моля за хелп да кажете къде трябва да е отвора за отичане да го отпуша ако е запушен .... все пак цялата вода от предното стъкло при дъжд отива точно там , не_може да няма някво каналче за отичане.
мерси предварително
mod edit: gr_kanev
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
отвора е точно под акумулатора . при мен се беше запушил и се бях наводнил яко ... чак до половината на кутията на компютъра имаше вода . тогава както при колегата ми бяха светнали всички лампи и нямаше ток . даже когато подавах ток от др. автомобил пак нещеше да върти . с една дебела тел изчистих дупката през която се оттича водата и си сложих капак от б5.5. с малко напасване стана горе долу 

- Петър2008
- Автомобил: Passat 5.5
- Двигател: AVF
Peteff написа:отвора е точно под акумулатора . при мен се беше запушил и се бях наводнил яко ... чак до половината на кутията на компютъра имаше вода . тогава както при колегата ми бяха светнали всички лампи и нямаше ток . даже когато подавах ток от др. автомобил пак нещеше да върти . с една дебела тел изчистих дупката през която се оттича водата и си сложих капак от б5.5. с малко напасване стана горе долу
Petaff,
има ли някакъв проблем като разкачаме акумолатора,
че и аз съм със същия проблем със задържане на вода точно там,
та се чудя какъв евентуално би бил проблема като го разкача, нещо памет или друго?
Блг
П
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Петър2008 написа:Peteff написа:отвора е точно под акумулатора . при мен се беше запушил и се бях наводнил яко ... чак до половината на кутията на компютъра имаше вода . тогава както при колегата ми бяха светнали всички лампи и нямаше ток . даже когато подавах ток от др. автомобил пак нещеше да върти . с една дебела тел изчистих дупката през която се оттича водата и си сложих капак от б5.5. с малко напасване стана горе долу
Petaff,
има ли някакъв проблем като разкачаме акумолатора,
че и аз съм със същия проблем със задържане на вода точно там,
та се чудя какъв евентуално би бил проблема като го разкача, нещо памет или друго?
Блг
П
при мен нямаше проблем колега . евентуално може ако си с оригиналния касетофон както съм аз да ти иска след това код за активиране , но при мен не го искаше. успех
- kirhadj
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем след дъжд или миене при Пасат B5.5
Единия отвор е под акомулатора, а другия под сервото.