Здравейте колеги! Преди да ме обвините, че не ползвам търсачката искам да кажа, че прегледах сходните теми, но не намерих нищо за моя въпрос. Та за проблема: колата е Пасат B3`92г. с 2Е мотор. при потегляне на първа скорост се чува леко стържене като от зъбчатки. Скоростите си влизат нормално, но веднъж потеглила колата, дори и при натиснат съединител и вкючена първа скорост сърженето продължава докато колата не спре. Въпросът ми е има ли някъкъв лек на разумна цена за този проблем или е по изгодно направо да сменям кутията? Само да спомена, че съединителя е чисто нов на не повече от 300-400км.
Благодаря предварително!
Стържене от скоростите
-
- Автомобил:
- Двигател:
Всъщност вече бях на две различни места където преди съм правил други коли и съм доволен от хората. На едното ми казаха - караи докато се счупи, няма да е дълго, а на другото ми показаха пасат със същия проблем, колата си върви така вече година и половина и нищо.
Въпросът е ако сега е нещо малко (примерно фиксатор или лагерче) и може да се оправи в ранен стадии, да избягна в последствие смяната на цялата кутия.
Някакви идеи къде бих могъл да отида?
Въпросът е ако сега е нещо малко (примерно фиксатор или лагерче) и може да се оправи в ранен стадии, да избягна в последствие смяната на цялата кутия.
Някакви идеи къде бих могъл да отида?
Едно към едно с моя проблем ! Дори при натиснат съединител (лоста си е на първа) и колата е в движение пак се чува претракването. Имаше скоро една тема за тия работи и доколкото разбрах много колеги се оплакват от същото нещо, ама пък може да се окаже, че при тях е ставало дума за различен шум.. Както и да е - на мен също ми казаха да си го карам така. Не че успявам да го изтърпя, ама засега не съм взел сериозно отношение..