Колата пак дърпа леко в дясно , явно съм запазил позицията като преди
Да не би да трябва да стегна повече болта на карето? Или е нормално сега с новата грес в началото ? Кажете че утре ме чакат 200км път пак.
naiturseniq написа:Така вчера смених двата накрайника на рейката , външните. Единия се наложи да го режа и да заварям гайка че така яко се беше закучил.... та докато го бях свалил на дясното колело реших да сменя и маншона който се беше скъсал . Извадих карето от полуоската измих лагера , гресирах с греста от новия маншон . Поставих го пак на полуоската с новия маншон, вкарах го в главината както си му е реда и завих болта колкото позволява. Регулирахме с дядото предницата. Бях взел отпреди това размера с шублера. Колата преди дърпаше леко надясно. След като реголирахме накрайниците запалих да я пробвам.
Колата пак дърпа леко в дясно , явно съм запазил позицията като преди. Притесниме друго при 120 130 км/ч и нагоре започва шум от дясното колело където смених маншона. Едно като свирене подобно на когато влиза въздух в купето при висока скорост .... Интересно е че като намаля под 100 и спира да свири. Два пъти я засилих и все се чува ... Преди нямаше такова нещо.
Да не би да трябва да стегна повече болта на карето? Или е нормално сега с новата грес в началото ? Кажете че утре ме чакат 200км път пак.

doktora написа:Извинявай колега naiturseniq , но ми се струва крайно неколегиално да си си решил единия проблем и да не напишеш по какъв начин!!!На това отгоре продължаваш да искаш помощ по втория ти проблем
защото явно не си чел внимателно, казах че благодаря на колегата Иво който ми каза да си оправя предпазната ламарина на огледалния диск .Борислав Андреев написа:Разбира се,че не е нормално!
Провери си горните носачи,почти сигурно е от тях!
А реглажа на предницата се прави само и единствено от външните кормилни накраиници-тези които си сменил!
Успех.И да пишеш за развитието на проблема!

Потребители, разглеждащи този форум: BoqnKolev, thuglife90 и 49 госта