трудно палене
-
- Автомобил:
- Двигател:
трудно палене
от скоро пасата ми 1.8 20в почна да пали трудно,даже някой път от второто завъртане,дори и на топъл двигател.не знам къде се намира бензиновия филтър и възможнолие да е от него.трябва ли да го сменя.
- koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: трудно палене
трябва да се намира близо до резервара ми ако от много време имаш колата и не си го сменял е желателно да се смени а до паленето свещи кабели и т.н или си виж инжекторите
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега и аз имам същия проблем,само че при мен го прави когато е студена и когато са минали 3/4 часа.но забелязах ,че като дам контакт,угася и повторно дам контакт пали от първия път,мисля че при мен проблема е от помпата и ,че си изтърва горивото.още не съм открил точния проблем ,но ако ти си намерил решение пиши.благодаря.
-
- Автомобил:
- Двигател:
да открих проблема - блокирала ми е бензиновата помпа сменихя и се оправи
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей,колега колко струва бензиновата помпа ,аз още не сам открил точния проблем,но и това ще стане някой ден.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Около 150 лв.
-
- Автомобил:
- Двигател:
dekotd написа:Здравей,колега колко струва бензиновата помпа ,аз още не сам открил точния проблем,но и това ще стане някой ден.
Здрасти колега,ами бензиновата помпа която си купих струва 150 лева,но е италинска.А оригиналната VDO немска 360 лева,казаха ми,че имало и китаиски който са биле много евтини ,но май на си заслужавали.
Здравейте и при мен го има този проблем с паленето>Обикновено сутрин или като е стояла колата 1 час или повече.Още не съм го установил какво е .Засега прдполагам че е от филтъра за бензина.Като го установя със сигурност пак ще пиша. 

Здравейте колеги, аз направих интервенцията със смяната на бензиновата помпа (говоря за Пасат В3 1,8)и ми излезе с работа 200 лв., помпата която сложих е Кагер мисля че е полска струва 137 лв. и 60 лв. за работа в това число с гумички че се бяха разложили в резервоара и тъй като съм с газова бутилка и нея също я разкачаха.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
ADO1982 написа:... и 60 лв. за работа ...
ОФФ

-
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
radotom написа:ADO1982 написа:... и 60 лв. за работа ...
ОФФ![]()
Баси обирджиите!
Има нещо вярно. Около 30лв. е смяната.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Сашо, какви 30 лв, брат?!?
Единствения зор при колегата е бил демонтажа на бутилката...
Самата помпа- 3 видийки на капачето, една голяма пластмасова гайка и после да извадиш 2 маркучлета и един куплунг и да ги щракнеш на новата помпа...
Баси! Мен би ме било срам да искам повече от 10-15 лева за подобна манипулация...
Само клиента да не гледа, като развивам пластмасовата гайка, защото обикновено е запекла и трябва съветване с голям чук и дървено (желателно дъбово) клинче, че да се развие!

Единствения зор при колегата е бил демонтажа на бутилката...
Самата помпа- 3 видийки на капачето, една голяма пластмасова гайка и после да извадиш 2 маркучлета и един куплунг и да ги щракнеш на новата помпа...
Баси! Мен би ме било срам да искам повече от 10-15 лева за подобна манипулация...
Само клиента да не гледа, като развивам пластмасовата гайка, защото обикновено е запекла и трябва съветване с голям чук и дървено (желателно дъбово) клинче, че да се развие!

- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
На Колегата,вероятно са му сменили само "Патрона",а не заедно с кошницата.Тогава работата е повечко! 

- mitacee
- Автомобил:
- Двигател:
ADO1982 написа:Здравейте колеги, аз направих интервенцията със смяната на бензиновата помпа (говоря за Пасат В3 1,8)и ми излезе с работа 200 лв., помпата която сложих е Кагер мисля че е полска струва 137 лв. и 60 лв. за работа в това число с гумички че се бяха разложили в резервоара и тъй като съм с газова бутилка и нея също я разкачаха.
колега къде я намери тази помпа кагер за 130лв взех я същата и то от магазин на бош 80лв да не би да е комплект с кошницата щото мойта е само помпата
- mitacee
- Автомобил:
- Двигател:
sasho07 написа:radotom написа:ADO1982 написа:... и 60 лв. за работа ...
ОФФ![]()
Баси обирджиите!
Има нещо вярно. Около 30лв. е смяната.
толкова е и на мен ми взеха 30лв за смяната