Понеже в една друга тема един колега попита дали свети пепелника и пръстена около запалката на Б5, та днес погледнах, че и при мен като пусна фаровете не свети нито едно от двете. Предполагам на Б5 и Б5.5 пепелниците и запалките в централната конзола са едни и същи. Така че кажете моля ви дали и кое свети?

Благодаря на всички!
p.s. Ето какво изкопчих от ЕТКА-та: +3B0 919 243 B - лампата за въздуховодите; +6К0 919 243 - лампата за пръстена на запалката, но тази лампа я намерих само при Пасат 2000 година, от 2001 до 2005 в ЕТКА дава Part Number Unknown
Така че в извод сам си намерих отговора на въпроса за пръстена на запалката, сега остава да видиме дали тази ламБа ще стане на Б5.5
Решение: Оказа се, че се сменява целия пръстен. За целта обаче се сваля цялата конзола като се започне от задния пепелник. На снимката по-долу се вижда пръстена и самата запалка барабар с пепелника разглобени. А pdf-a съм го ползвал за референция как да се стигне до въпросния пепелник отпред като в описанието се сваля и скоростния лост, но аз само го дадох на директна и измъкнах последния панел около скоростния лост. Ето и линк към документа за свалянето на конзолата: http://pics.tdiclub.com/data/3419/Remov ... onsole.pdf