fenomen_oc написа:колега мисля че не е мястото тук да се пражиш на тежък нали ? казах ти че нямах време да я взема..кво да направя че си избързал и си я препратил, твой проблем. така че...ако ще се казва нещо друго което не е по въпроса..не пиши по добре

Ако тук не е мястото и имаш предвид "лични", то бих предпочел "лично" пред "лични", при това с най-голямо удоволствие. Пък тежък ли съм и колко точно, ще го уточним на място...
да уточним само- в събота ти пиша че съм го пуснал. В понеделник е при теб, получаваш и смс. С сряда са ти звънели да си го получиш, казал си че ще минеш, но... като до четвъртък ми звънят 3 пъти, а в петък ми идва и писмо. Идваше време да плащам освен транспорта и престой. И казваш че съм избързал, а? Не мислиш ли че този подарък, който ти правя ми идва прекалено солен, ама мой проблем викаш, а
Казал ми бил че нямал време, кога? Седмица след като таблото беше при другия колега, ти писах и ми отоговори с тая простотия... Като си зает, не поръчваш, или пък пращаш човек да го вземе или най-малкото можеш да кажеш кога да ти го пратя. Да не говорим че доста хора ми писаха, дето явно са имали нужда от въпросното табло, гледах да постъпя коректно и го запазих на първия който писа...
Нещо не разбирам, специален гъзар ли си, какъв си... не съм го изчакал, нямал време, ще ми казва къде и какво да пиша

Интересно...