разлика в газенето между В4 и В5 (евентуално В5.5)
разлика в газенето между В4 и В5 (евентуално В5.5)
може ли някой да ми каже на бързо колко по-нисък е В5 от В4, защото ако си го ъпгрейтвам пасата това ще е много важно като имам предвид района, в който живея. в армията на това му казват клиренс, но не знам за колите дали се използва този термин. става въпрос за газене при 14ц. джанти и гуми 185/65
- Iavor
- Автомобил: Škoda Octavia VRS
- Двигател: CEGA 2008
Re: разлика в газенето между В4 и В5 (евентуално В5.5)
веско написа:може ли някой да ми каже на бързо колко по-нисък е В5 от В4, защото ако си го ъпгрейтвам пасата това ще е много важно като имам предвид района, в който живея. в армията на това му казват клиренс, но не знам за колите дали се използва този термин. става въпрос за газене при 14ц. джанти и гуми 185/65
Клиренса е фронталния ъгъл на атака.Използва се главно при високопроходимите автомобили.
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Истинския термин си е клиренс - и е растоянието от най-ниската част на ватомобила до автомобила.
Мене ако питаш бис си избрал Б3 или Б4 защото ако счупя нещо поне ще е по-ефтино.Другия вариант е да сложиш малко по-високи гуми примерно 70.Аз за голфа се канех да си взема 65 като на пасатите, но ми изпаднаха 60 и пак съм си с такива.
Мене ако питаш бис си избрал Б3 или Б4 защото ако счупя нещо поне ще е по-ефтино.Другия вариант е да сложиш малко по-високи гуми примерно 70.Аз за голфа се канех да си взема 65 като на пасатите, но ми изпаднаха 60 и пак съм си с такива.
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
клиренса на Б4 е 120 мм а на Б5 е 110 мм при комбитата, а при седаните е съответно 120 и 124 мм
при синхрото клиренса за Б5 е 130 мм, за Б4 е 120мм
Общо взето понеже пасатите имат богата гама от двигатели и от там модификации на модела клиренса е различен. На едно и също купе но оборудвано с различни двигатели клиренса може да е от 110 до 130 мм
тук http://www.catalog.auto.ru/catalog/cars ... en/passat/ има малко информация и ТТ данни
при синхрото клиренса за Б5 е 130 мм, за Б4 е 120мм
Общо взето понеже пасатите имат богата гама от двигатели и от там модификации на модела клиренса е различен. На едно и също купе но оборудвано с различни двигатели клиренса може да е от 110 до 130 мм
тук http://www.catalog.auto.ru/catalog/cars ... en/passat/ има малко информация и ТТ данни