Здравейте, колеги! Вчера реших да си почистя механизма на чистачките, че бяха бавни, а и понякога тръгваха само на най- бързата степен. Свалих всичко и лека полека ги почистих, но при монтажа на кората срещнах проблем. Значи при свалянето много трудно излезе кората, после при качването се получи коремче и не прилепна към стъклото както беше преди интервенцията.
Молбата ми е към някой, който се е справил с монтажа на тая пуста кора да ме упъти как точно да процедирам че идат дъждове и май ще влиза вода под стъклото. И дали ще е проблем ако там попадне вода?
Преди имах голфче 3 и съм нямал проблеми, ама сега е друго.
Ще съм много благодарен на отзовалите се.
П.С. Има ли някой представа колко ще струва моторчето или направо целия механизъм на чистачките, че доколкото видях нещо е правено с мойто, на самата буйса са пуснати 2 кабела - зелен и червен, може това да е причината да са бавни и понякога да не тръгват?

Кора под чистачките на Б5 - за триене
- checheto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Кора под чистачките на Б5 - за триене
Последна промяна от checheto на Чет 08 окт 2009 20:51, променено общо 1 път.
- kirhadj
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Кора под чистачките на Б5
Кората има ръб, който влиза в улейчето под стъклото, така че провери как си я поставил.
- checheto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
да, има ръб и си влиза точно, но при поставяне на щипките и се получава коремче. не е болка за умиране, но не знам дали няма да стане някоя беля ако се стича вода зад кората.
Приемам още съвети от колегите, за да знам дали да го карам на майстор или може и така.
Приемам още съвети от колегите, за да знам дали да го карам на майстор или може и така.
- checheto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
засега по съвет на колега от форума ще пробвам с уплътнение за прозорци с ПВЦ дограма за кората, а за мотора ще го изчакам да се скапе съвсем и тогава ще действам.
Нека темата бъде заключена, поздрави на съфорумците

Нека темата бъде заключена, поздрави на съфорумците