смяна на контактен ключ

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
belovs
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

смяна на контактен ключ

Мнениеот belovs » Сря 16 юни 2010 16:56

как се сваля самата клучалка от конзолата с клемореда и лагера че ,сменяме конзолата с лагера че се е разбил ?

благодаря ?

Потребителски аватар
vasilb
Автомобил:
Двигател:

Re: смяна на контактен ключ

Мнениеот vasilb » Сря 16 юни 2010 17:22

belovs написа:как се сваля самата клучалка от конзолата с клемореда и лагера че ,сменяме конзолата с лагера че се е разбил ?

благодаря ?

Преди администраторите да заключат темата, защото има доста такива - http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?p=336404#p336404 ! Това е само една от многото! Напиши в търсачката "клеморед" и ще видиш! :wink: Другият път ползвай търсачката първо! Успех, защото е сложна работа!

Потребителски аватар
belovs
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот belovs » Сря 16 юни 2010 17:33

aма то не е клемореда а клучалката видях темите, никаде няма как се сваля клучалката

Потребителски аватар
vasilb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vasilb » Сря 16 юни 2010 18:03

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=175679&hilit=+%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BD Казах ти, че е сложна работа! По-добре при ключар, ако не е цялата конзола! А за кой модел всъщност става въпрос?

Потребителски аватар
skiper
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот skiper » Чет 17 юни 2010 10:09

Ако лагерът не е много разбит можеш да го начукаш с център по периферията към леглото,става лесно понеже лагерчето е от мека сплав и така ще го уплътниш.Аз имах същият проблем и го реших по този начин и вече няколко месеца карам така,без да ми тропа волана.

Потребителски аватар
belovs
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот belovs » Нед 27 юни 2010 8:27

skiper написа:Ако лагерът не е много разбит можеш да го начукаш с център по периферията към леглото,става лесно понеже лагерчето е от мека сплав и така ще го уплътниш.Аз имах същият проблем и го реших по този начин и вече няколко месеца карам така,без да ми тропа волана.

така беше направено отначало но след време пак се разхлопа и наложи смяната си ...

Върни се в “Passat”