как се сваля самата клучалка от конзолата с клемореда и лагера че ,сменяме конзолата с лагера че се е разбил ?
благодаря ?

смяна на контактен ключ
- vasilb
- Автомобил:
- Двигател:
Re: смяна на контактен ключ
belovs написа:как се сваля самата клучалка от конзолата с клемореда и лагера че ,сменяме конзолата с лагера че се е разбил ?
благодаря ?
Преди администраторите да заключат темата, защото има доста такива - http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?p=336404#p336404 ! Това е само една от многото! Напиши в търсачката "клеморед" и ще видиш!

- belovs
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
aма то не е клемореда а клучалката видях темите, никаде няма как се сваля клучалката
- vasilb
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=175679&hilit=+%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BD Казах ти, че е сложна работа! По-добре при ключар, ако не е цялата конзола! А за кой модел всъщност става въпрос?
Ако лагерът не е много разбит можеш да го начукаш с център по периферията към леглото,става лесно понеже лагерчето е от мека сплав и така ще го уплътниш.Аз имах същият проблем и го реших по този начин и вече няколко месеца карам така,без да ми тропа волана.
- belovs
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
skiper написа:Ако лагерът не е много разбит можеш да го начукаш с център по периферията към леглото,става лесно понеже лагерчето е от мека сплав и така ще го уплътниш.Аз имах същият проблем и го реших по този начин и вече няколко месеца карам така,без да ми тропа волана.
така беше направено отначало но след време пак се разхлопа и наложи смяната си ...